Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan a explicat cum a reuşit să se adapteze atât de repede la FCSB

Olimpiu Moruţan a explicat cum a reuşit să se adapteze atât de repede la FCSB

UEFA Europa League

Comentarii

Olimpiu Moruţan spune că meciul cu Rapid Viena este printre cele mai importante din scurta sa carieră, dar este încrezător că vor urma altele şi mai tari: ”Este doar începutul”, a spus tânărul mijlocaş.

Moruţan este anunţat titular în partida cu Rapid Viena, în prima manşă din play-off-ul Europa League. Mijlocaşul de 19 ani susţine că nu este speriat de atmosfera pe care o fac suporterii lui Rapid Viena şi spune că îşi doreşte o victorie:

”Am venit aici să scoate un rezultat foarte bun şi să mergem acasă cu toţii fericiţi. O să fie o presiune în plus, dar pe noi ne motivează asta. Şi la meciul cu Hajduk am jucat cu 30.000 de suporteri. Sperăm să fie bine. Nu contează dacă sunt titular sau rezervă, eu când intru pe teren trebuie să dau totul pentru această echipă.

Încă n-am apucat să joc meciuri aşa tare de Europa, pentru mine este doar începutul. Orice jucător care vine la Steaua eu zic că vine cu motivaţie în plus, să-şi facă treaba cât mai bine pe teren şi să demonstreze la fiecare meci”, a declarat Olimpiu Moruţan.

Venit în vară, Moruţan s-a integrat foarte uşor la FCSB şi evoluţiile sale au fost foarte apreciate. Jucătorul transferat de FCSB de la FC Botoşani a fost întrebat cum de s-a adaptat atât de repede la un club precum FCSB: ”Din prima zi când am venit aici am fost primit foarte bine, m-am simţit ca acasă şi motivaţia mea a fost să demonstrez în fiecare zi la antrenamente şi, după aceea, la jocuri”.

 

Afla mai multe despre: olimpiu morutanfcsbeuropa leaguerapid viena 

viewscnt
Articole similare