Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan este concentrat în totalitate pe FCSB înaintea noului sezon: ”Nu mă mai gândesc la un transfer”. Ce spune despre noul antrenor

Olimpiu Moruţan este concentrat în totalitate pe FCSB înaintea noului sezon: ”Nu mă mai gândesc la un transfer”. Ce spune despre noul antrenor

FCSB

Comentarii

În cadrul unei conferinţe de presă, Olimpiu Moruţan a vorbit despre sezonul ce urmează pentru FCSB, sub conducerea noului tehnician, Dinu Todoran.

FCSB se pregăteşte pentru debutul noului sezon, care va avea loc joi seara, în faţa Botoşaniului. Echipa a trecut prin schimbări în pauza competiţională, cu Dinu Todoran înlocuindu-l pe Toni Petrea pe banca ”roş-albaştrilor”.

Deşi se zvonea că Tănase, Moruţan şi nu numai vor pleca de la Bucureşti, FCSB a reuşit să păstreze cei mai importanţi jucători de la club, iar echipa lui Becali speră la un sezon mare. Todoran i-a cucerit deja pe ”roş-albaştri”, iar aceştia sunt dispuşi să lupte pentru noul lor antrenor.

Rămas la FCSB, Olimpiu Moruţan se concentrează doar pe clubul său. Mijlocaşul a dezvăluit că ignoră speculaţiile despre un posibil transfer şi doreşte să facă o stagiune bună la Bucureşti. Singurul regret al jucătorului este că nu a ajuns la Jocurile Olimpice, dar le doreşte succes conaţionalilor săi.

Olimpiu Moruţan este concentrat în totalitate pe FCSB înaintea noului sezon

”Un meci greu, ne dorim să câştigăm primul meci, să începem cu dreptul. Nu m-am uitat peste lotul lor, dar cine o să intre să joace cu noi o să îşi dea viaţa. Domnul antrenor are principiile lui de joc, le-am antrenat la antrenament şi sper ca anul acesta să fie un an mai bun ca anul trecut.

Ca om, într-un cuvânt, un om foarte bun. Nu m-a cucerit doar pe mine, a vorbit cu tot grupul, ne-a susţinut, a spus să avem încredere în noi şi anul acesta o să fie un an foarte bun. Dacă începe campionatul nu mă mai gândesc la transfer, mă gândesc doar să joc foarte bine.

E o schimbare şi la CFR, au adus foarte mulţi jucători noi, încă nu au legate aşa bine poziţiile, jucătorii nu s-au integrat aşa bine, dar o să fie şi ei o echipă foarte bună anul acesta.

Fiecare jucător îşi doreşte să meargă la Olimpiadă, dar aşa a fost decizia clubului. O să fie bine pentru cei care merg la Tokyo. Le doresc multă baftă şi sper să vină cu o medalie de acolo. De ce să nu poată să aducă o medalie pentru că sunt jucători foarte buni şi acolo”, a declarat Olimpiu Moruţan.

Afla mai multe despre: fcsbdinu todoranolimpiu moruţanliga 1 

viewscnt
Articole similare