Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan, la mare căutare! Două oferte de transfer pe masa fostului fotbalist de la FCSB

Olimpiu Moruţan, la mare căutare! Două oferte de transfer pe masa fostului fotbalist de la FCSB

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan (24 de ani) a lăsat o impresie foarte bună după sezonul petrecut împrumut la Pisa, în Serie B, unde a avut evoluţii foarte bune şi atrage interes din partea echipelor pentru transferul său.

Galatasaray l-a luat în cantonamentul din Austria, unde antrenorul Okan Buruk va avea posibilitatea să-l urmărească de aproape mai mult timp, dar ofertele nu întârzie să apară pentru fotbalistul fotbalist de la FCSB. Moruţan este dorit de două echipe din Superliga turcă.

Două oferte de transfer pentru Olimpiu Moruţan, fostul fotbalist de la FCSB

Okan Buruk, antrenorul lui Galatasaray, vrea să-i mai dea o şansă lui Olimpiu Moruţan să arate ce poate în cantonamentul din Austria, însă fotbalistul român nu duce lipsă de oferte. Presa din Turcia anunţă că două cluburi din prima ligă turcă s-au interesat de posibilitatea aducerii lui.

Concret, este vorba despre Konyaspor şi Pendikspor, anunţă jurnaliştii turci, care şi-a dori să semnătura lui Olimpu Moruţan. Cele două mai au, însă, de aşteptat până când Okan Buruk se va lămuri dacă românul merită să joace în tricoul campioanei Turciei în sezonul viitor din Superligă.

Pisa l-a dorit definitiv pe Olimpiu Moruţan, însă cele două clubul nu au ajuns la o înţelegere în privinţa sumei de transfer.

Olimpiu Moruţan a jucat 36 de partide (2.368 de minute) în toate competiţiile sezonului trecut la Pisa şi are şase goluri în cont, dar şi opt pase de gol.

Afla mai multe despre: olimpiu morutan transferolimpiu morutan transfer turciamorutan oferte turcia 

viewscnt
Articole similare