Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan, lăudat de un fost coleg şi actual adversar din Liga 1. ''Cred că poate face faţă într-un campionat mult mai puternic''

Olimpiu Moruţan, lăudat de un fost coleg şi actual adversar din Liga 1. ''Cred că poate face faţă într-un campionat mult mai puternic''

FCSB

Comentarii

În anticiparea partidei dintre FC Botoşani şi FCSB, Mihai Roman a discutat despre un adversar ce l-a impresionat recent. Moruţan i-ar fi atras atenţia jucătorului moldovenilor, după ce aceştia au fost şi coechipieri la echipa lui Becali, între 2018 şi 2019.

Mihai Roman l-a lăudat pe fostul său coechipier, Olimpiu Moruţan. Jucătorul de 36 de ani este de părere că fotbalistul ”roş-albastru” s-a dezvoltat enorm în ultimul an şi că ar fi gata să facă pasul într-un campionat mai mare.

”În ultimele partide a jucat meci de meci, ceea ce nu se întâmpla în trecut şi văd că are un potenţial extraordinar! Joacă din ce în ce mai bine şi cred că poate face faţă într-un campionat mult mai puternic. Am mai vorbit cu el din când în când, ţin legătura cu mulţi jucători de acolo. De la manager, la preşedinte, antrenor de portari, medic, toată lumea", a spus Mihai Roman, conform Fanatik.

Mijlocaşul FCSB-ului a fost în formă bună în acest sezon. Moruţan a reuşit 4 goluri şi 9 pase decisive în Liga 1, în doar 19 partide. Jucătorul lui Becali ar fi atras interes considerabil din partea Al Ain în ultima perioadă de transferuri, dar clubul arab nu a putut atinge suma cerută de Becali, iar negocierile au picat.

”Nici nu se poate vorbi de Moruţan acum, poate doar de la vară, după ce se termină campionatul. Dacă vrea să cineva să negocieze, spun că nu mă interesează. Nu are rost să negociez pentru ceva ce nu se vinde! Nu discut de Moruţan acum, nu este de vânzare! În plus, nu aş putea să cer mulţi bani pe el.

Nu a demonstrat nimic. Stai să demonstreze şi vorbim după aceea. Eu vând marfa când pot lua maximum pe ea. Liga Campionilor contează. După ce intrăm în grupe şi jucăm acele 6 meciuri poate să plece”, a spus patronul FCSB-ului, despre încă una dintre perlele sale.

Rezumat Dinamo - Viitorul 0-5

Afla mai multe despre: fcsbolimpiu moruţanfc botoşani 

viewscnt
Articole similare