Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan le răspunde celor care-l acuză că transferul la FCSB i-a afectat forma la FC Botoşani

Olimpiu Moruţan le răspunde celor care-l acuză că transferul la FCSB i-a afectat forma la FC Botoşani

Superliga

Comentarii

Olimpiu Moruţan spune că transferul la FCSB nu i-a afectat atitudinea. Mijlocaşul de 18 ani este acuzat de suporteri că este cu mintea la FCSB şi asta îi afectează formă la FC Botoşani.

Moruţan a fost transferat în iarnă de FCSB, dar a fost lăsat să joace până în vară la FC Botoşani. Însă mijlocaşul de 18 ani n-a mai reuşit în 2018 să repete evoluţiile din prima parte a sezonului. Moruţan spune că forma slabă prin care trece nu are legătură cu transferul la FCSB.

În plus, este determinat să aducă trofeul Cupei României la Botoşani. În semifinale, FC Botoşani trebuie să treacă de CS U Craiova: ”Nu mă menajez, vreau să îmi fac treaba cât pot eu de bine. Orice jucător îşi doreşte să câştige Cupa, ar fi primul meu trofeu, ar fi bine dacă am câştiga”, a declarat Moruţan pentru Telekom Sport.

Tânărul mijlocaş central a vorbit şi despre meciul din această etapă. FC Botoşani va juca împotriva lui Dinamo, în etapa a doua din play-out-ul Ligii 1: ”Va fi un meci de luptă, aţi văzut şi dumneavoastră terenul. Nu avem ce face, dar trebuie să ne jucăm şansa să scoatem un rezultat bun. Favorită e Dinamo, printre cele mai bune echipe din România”.

Afla mai multe despre: olimpiu morutanfc botosaniliga 1fcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare