Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan, noul decar de la Galata? Ioan Becali: ”Voi discuta cu Fatih Terim. Poate îi dă numărul 10”

Olimpiu Moruţan, noul decar de la Galata? Ioan Becali: ”Voi discuta cu Fatih Terim. Poate îi dă numărul 10”

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruţan a plecat spre Turcia, acolo unde va semna cu Galatasaray Istanbul.

Marţi seara, Galatasaray a anunţat pe reţelele de socializare că a demarat tratativele pentru transferul lui Olimpiu Moruţan de la FCSB.

Fotbalistul român a plecat în această seară spre Turcia, însoţit de Ioan Becali şi Florin Vulturar, dar şi de unul dintre oficialii formaţiei din Turcia. Ar fi vorba despre directorul sportiv al grupării antrenate de Fatih Termin.

”Cluburile au avut discuţii care au durat şi noaptea târziu, până la două noaptea, s-au reluat azi şi s-au aranjat pe la orele 14-15 şi în sfârşit au semnat contractele acum două ore, două ore şi ceva, şi FCSB-ul şi Galatasaray. Când s-a vehiculat suma de 10 milioane, daca FCSB ar fi spus şapte atunci, se făcea atunci. Şi nu mai urmau acele trei meciuri în care el n-a mai jucat, n-a mai fost în formă. În privinţa jucătorului, vă pot spune că el nu a semnat încă.” a explicat Ioan Becali, la plecarea din România către Turcia.

”Fatih Terim e un om cu care eu am colaborat 10-12 ani, care am scris istorie cu el. El data trecută la poza cu Cicâldău a spus aici la poza asta cu Cupa UEFA puneţi-l pe Giovani. Să nu uităm că Galatasaray are un scouter principal, îl cheamă Emre, e un om care stă în rotile şi e scouterul principal al lui Galatasaray şi e omul de încredere al lui Fatih Terim. Cicâldău e un jucător care numai ieri n-a făcut 16 metri adversar şi al lui pentru că i-a cerut Mister să stea între linii. Dar sunt foarte mulţumiţi de Cicâldău. A dat o bară ieri care, dacă o găsea puţin mai cu interiorul putea să intre bară gol şi poate lua 7. Aşa a luat şase, notă de trecere. Va fi o discuţie între mine şi Fatih dacă îi dă numărul 10 şi dacă e capabil să-l poarte. Da, nu-l mai poartă de la Sneijder, e liber şi îi spun să pună o presiune ca să vadă ce înseamnă presiunea, să joci la o echipă cu 50.000 de spectatori în tribună.” a mai spus Ioan Becali.

Cotat la 2.8 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt, Olimpiu Moruţan (22 de ani) pleacă de la FCSB după aproape trei ani. Moruţan a bifat 107 meciuri pentru formaţia patronată de Gigi Becali, a marcat 14 goluri şi a oferit 30 de pase decisive coechipierilor săi. În cariera sa, el a mai jucat pentru FC Botoşani şi Universitatea Cluj.

Afla mai multe despre: ioan becaliolimpiu moruţan 

viewscnt
Articole similare