Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan, OUT din lotul lui Galatasaray la victoria dramatică din Turcia. Domenec Torrent, detalii de ultimă oră despre fotbalistul român

Olimpiu Moruţan, OUT din lotul lui Galatasaray la victoria dramatică din Turcia. Domenec Torrent, detalii de ultimă oră despre fotbalistul român

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan nu a făcut parte din lotul lui Galatasaray la cel mai recent meci din campionat.

Luni, Galatasaray şi Goztepe au oferit un meci de pomină în etapa a 26-a din Superliga Turciei. Într-o partidă cu patru penalty-uri, câştig de cauză a avut forrmaţia din Istanbul.

Duelul s-a terminat 3-2 în favoarea grupării de pe Cim Bom, după ce veteranul Bafetimbi Gomis a marcat de la punctul cu var în minutele 87 şi 90+9.

Olimpiu Moruţan, out din lotul lui Galatasaray la victoria dramatică cu Turcia. Domenec Torrent, detalii de ultimă oră despre fotbalistul român

În ceea ce îi priveşte pe cei doi internaţionali români, Alex Cicâldău a intrat în minutul 61, la scorul de 1-1, în timp ce Olimpiu Moruţan nu a făcut parte din lot.

Antrenorul Domenec Torrent a explicat care este situaţia fostului jucător de la FCSB. La fel ca Moruţan, nici Arda Turan, ex-fotbalsitul de la Barcelona şi Atfetico Madrid, nu a prins lotul echipei.

"Avem 22 de jucători, trei dintre ei trebuie să fie în afara lotului. Urmăresc antrenamentele în fiecare zi, mă uit la ce fac. E nevoie de un plan tactic în funcţie de adversar. Urmărim şi decidem în consecinţă", a declarat Domenec Torrent, potrivit T24.

Olimpiu Moruţan este într-o situaţie complicată la Galatasaray. Mijlocaşul de 22 de ani a fost pus pe lista neagră de noul director sportiv al grupării din Istanbul, Pasquale Sensibile.

Acesta îi caută românului deja o viitoare destinaţie şi ar fi purtat mai multe discuţii cu echipe din Cehia, Polonia şi Rusia, potrivit presei din Turcia.

Afla mai multe despre: morutangalatasaray 

viewscnt
Articole similare