Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan semnează cu o nouă echipă. Pleacă definitiv din Turcia şi merge în fotbalul de TOP din Europa

Olimpiu Moruţan semnează cu o nouă echipă. Pleacă definitiv din Turcia şi merge în fotbalul de TOP din Europa
Comentarii

Olimpiu Moruţan pare că a trecut peste evoluţiile dezamăgitoare din sezonul trecut, iar acum a devenit un fotbalist important pentru Pisa.

Deşi n-a mai fost titular în ultimele meciuri jucate de echipa sa, Olimpiu Moruţan a reuşit, totuşi, să se remarce cu pase de gol în Serie B. Pisa este pe loc retrogradabil în liga secundă din Italia, însă evoluţiile mijlocaşului român sunt apreciate de staff-ul echipei.

Astfel, Moruţan poate fi cumpărat de Pisa în vara anului următor, fotbalistul român fiind doar împrumutat în actuala stagiune.

"Moruţan este un jucător tânăr, are nevoie să i se acorde răbdare. Anul trecut, a început bine la Galatasaray, însă apoi, din diferite motive, nu s-a mai putut exprima la adevărata sa valoare.

Pisa este un nou început pentru el. Acum învaţă limba, îl ajută Marin şi Rus. Treptat, va ajunge să dea randamentul dorit. Pisa crede mult în Moruţan, iar selecţionerul României îl aşteaptă şi el.

La finalul sezonului, Pisa are opţiune să-l cumpere. Sunt sigur că Moruţan va deveni un jucător important la Pisa, mai ales după ianuarie. Nu se va întoarce în Turcia" , a declarat Giovanni Becali în presa italiană.

Împrumutat de Galatasaray la Pisa, în luna august, în schimbul sumei de 150 de mii de euro, Olimpiu Moruţan a marcat un gol şi a oferit trei pase decisive în cele opt meciuri jucate în actuala stagiune.

  • 3,5 milioane de euro valorează Olimpiu Moruţan, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: morutan 

viewscnt
Articole similare