Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan, „urecheat” de MM Stoica: „Tu de ce eşti supărat? E normal ca suporterii să fie aşa!” | EXCLUSIV

Olimpiu Moruţan, „urecheat” de MM Stoica: „Tu de ce eşti supărat? E normal ca suporterii să fie aşa!” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România a învins Kosovo, scor 2-0, într-un meci din preliminariile pentru EURO 2024.

Olimpiu Moruţan, „urecheat” de MM Stoica: „Tu de ce eşti supărat? E normal ca suporterii să fie aşa!” | EXCLUSIV

După meci, inclusiv selecţionerul Edi Iordănescu a spus că jucătorii au fost afectaţi de criticile care au apărut în spaţiul public. MM Stoica, oficialul celor de la FCSB, le-a luat apărarea suporterilor şi e de părere că toate criticile au apărut după repriza a doua extrem de modestă din meciul cu Israel.

„Răzvan Marin e jucător bun, dar şi el a avut o ieşire după meciul cu Israel. Moruţan de ce e supărat? Te gândeşti că eşti pe locul 2 şi că eşti calificat, dar nu asta e ideea! Tu trebuie să te califici, nu doar să fii acum pe loc de calificare. Avem totuşi şanse mari de tot, eu cred că ne vom califica.

E normal ca suporterii să fie supăraţi. Noi avem la FCSB 2 suporteri care vin peste tot, care stau la VIP, care au cele mai bune locuri şi care ne înjură de ne sparg. Dar ştiu că sunt ultra suporteri, ce să le fac? Să mă înjur cu ei? M-am maturizat şi eu, ce să le faci? 

Aşa şi la echipa naţională, tu ai avut 1-0 cu Israel şi apoi a venit repriza aia a doua de coşmar. Normal că atunci ieşi şi spui că nu jucăm nimic”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

„Un tatuat cu sâni, un neica nimeni!” MM Stoica l-a făcut praf pe unul dintre ultraşii implicaţi în scandalul cu Kosovo. „Când te cheamă Gogoaşă, e gata!” | EXCLUSIV

România a câştigat duelul cu Kosovo, scor 2-0, în preliminariile pentru EURO 2024.

Spectacolul de pe teren a fost umbrit însă de incidentele din peluză. Ultraşii „Uniţi sub Tricolor” au afişat un banner care i-a scos din sărite pe adversarii României. Kosovarii au ieşit de pe teren când în peluză era afişat mesajul „Kosovo este Serbia!”.

„Centralul” a oprit meciul, iar echipele au fost trimise la vestiar. Unul dintre ultraşii care au fost în prim-planul scandalului a fost Andrei Preda, zis „Gogoaşă, cel care face parte şi din galeria celor de la FCU Craiova 1948. MM Stoica l-a făcut praf în direct pe ultras, vădit nervos după ce meciul cu Kosovo a fost întrerupt.

„E teoria conspiraţiei că cineva vrea să nenorocească echipa naţională. Eu îi ştiu pe ăştia. Unul dintre ei e Gogoaşă, cel tatuat cu sâni, un neica nimeni, care vrea să capete şi el un prestigiu în mintea lui. Dacă a ajuns Gogoaşă să oprească meciul naţionalei..te doare capul! Când te cheamă Gogoaşă, e gata, lasă-ne în pace, Gogoaşă”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoicaechipa nationalaolimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare