Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Olimpiu, treaba ta este să joci fotbal. Suspendări îţi trebuie ţie?”. Cuvintele lui Leo Grozavu după ce l-a scăpat pe Moruţan de o eliminare

”Olimpiu, treaba ta este să joci fotbal. Suspendări îţi trebuie ţie?”. Cuvintele lui Leo Grozavu după ce l-a scăpat pe Moruţan de o eliminare

Superliga

Comentarii

După înfrângerea FCSB-ului cu Sepsi, spiritele încinse puteau să ajungă să îi coste ”roş-albaştrii” în etapele următoare din play-off.

Prima înfrângere din play-off i-a nemulţumit pe jucătorii lui Petrea, care au izbucnit la sfârşitul meciului cu Sepsi. După ce echipa lui Grozavu s-a impus în deplasarea de la Giurgiu, Olimpiu Moruţan a intrat într-o dispută cu câţiva dintre jucătorii echipei din Sf. Gheorghe.

Văzând cearta, Leo Grozavu a intervenit şi a încercat să îl liniştească pe starul lui Becali, pentru a îl scuti de o posibilă eliminare la finalul partidei. Deşi este rar ca un antrenor să ajute unu jucător advers, managerul lui Sepsi îl cunoaşte bine pe Moruţan, de pe vremea când era la U Cluj.

Cuvintele lui Leo Grozavu după ce l-a scăpat pe Moruţan de o suspendare

Eu n-am fost atent, dar apoi am aflat că au fost nişte cuvinte între Moruţan şi ceva jucători de-ai mei. L-am văzut şi am încercat să aplanez spiritele. O mai fi lucrat el ceva la sală cu Neubert, dar cred că este dezavantajat într-un conflict cu unii jucători de-ai mei (n.r. zâmbeşte). I-am spus: «Olimpiu, treaba ta este să joci fotbal. Suspendări îţi trebuie ţie?»”, a dezvăluit Leo Grozavu, pentru ProSport.

VIDEO | Rezumat FCSB - Sepsi 1-2

Afla mai multe despre: liga 1leo grozavuolimpiu moruşansepsifcsbfcsb sepsi 1-2 

viewscnt
Articole similare