Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olivier Giroud, impresionat de echipa antrenată de Răzvan Lucescu: ”Ne aşteptam la un meci greu”

Olivier Giroud, impresionat de echipa antrenată de Răzvan Lucescu: ”Ne aşteptam la un meci greu”

Stranieri

Comentarii

Olivier Giroud spune că a fost foarte greu să joace împotriva lui PAOK Salonic, o echipă despre care susţine că are multe calităţi. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a pierdut cu 1-0 în faţa lui Chelsea, pe teren propriu, în prima etapă din grupele Europa League.

PAOK Salonic a debutat cu Chelsea în acest sezon al grupelor Europa League, un adversar extrem de valoros. Englezii au deschis scorul în minutul 7, dar PAOK n-a reuşit să egaleze până la final. Întrat în minutul 80, Olivier Giroud spune că jucătorii lui Răzvan Lucescu le-au pus mari probleme şi că au multe calităţi:

”Nu am fost surprinşi de calităţile celor de la PAOK Salonic. Ne aşteptam la un meci greu. Am început foarte bine, am marcat repede, după care ne-am chinuit să îl marcăm şi pe al doilea, dar s-a închis meciul. Am avut multe ocazii de gol, dar PAOK a rezistat, s-a apărat bine. Important e că am luat cele trei puncte. Puteam juca mai bine, dar suntem fericiţi pentru victorie.

Când nu marchezi în repriza a doua şi nu închizi jocul aşa cum am mai spus, te expui mereu la un contraatac, o faza fixă. Păcat că nu nu am reuşit să marcăm mai devreme, pentru că în finalul meciului am fi fost mai puternici”, a declarat Olivier Giroud la microfonul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: olivier giroudpaok salonicrazvan lucescuchelsea 

viewscnt
Articole similare