Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olivier Giroud, îngrijorat de situaţia sa de la Chelsea. Atacantul francez vrea să plece de pe Stamford Bridge

Olivier Giroud, îngrijorat de situaţia sa de la Chelsea. Atacantul francez vrea să plece de pe Stamford Bridge
Comentarii

Olivier Giroud vrea să plece de la Chelsea şi poate ajunge într-un alt campionat de top din Europa.

Olivier Giroud (34 de ani) este “preocupat” de faptul că nu mai prinde meciuri pentru Chelsea. Atacantul francez ar vrea să plece, dacă Frank Lampard (42 de ani) nu îi va da mai multe şanse să joace.

Olivier Giroud pregătit să plece de la Chelsea

Giroud a dezvăluit ca îl deranjează faptul că nu prea joacă în acest sezon, iar asta îl face să se gândească la o plecare de la Chelsea.
 
Atacantul francez a ajutat-o pe Chelsea să rămână în top 4, în sezonul trecut de Premier League, însă, acum, primeşte mai puţine şanse să joace, având în vedere că Frank Lampard l-a adus pe Timo Werner, care a devenit clar prima varianta pentru primul 11 al grupării de pe Stamford Bridge. Echipa lui Lampard îl are şi pe Tammy Abaraham, care a impresionat în stagiunea anterioară şi care evoluează alături de Werner în ofensiva lui Chelsea.
 
În acest sezon, Giroud a prins 4 partide, în care a jucat doar 36 de minute şi în toate a intrat din postura de rezervă.

Reacţia lui Giroud legată de situaţia de la Chelsea

Chiar dacă nu prea joacă, Didier Deschamps îl doreşte în continuare la naţionala Franţei, doar că selecţionerul îl sfătuieşte, totuşi, pe Giroud să îşi găsească o altă echipă unde să joace.
 
Întrebat dacă este îngrijorat de situaţia sa de la Chelsea, Giroud a răspuns: 
 
“‘Îngrijorat’ este un cuvânt mare, dar sunt preocupat.”
 
“Este adevărat că am simţit că încă mai am un rol în acesta echipă (Chelsea), în mod special după ce am terminat sezonul trecut foarte bine şi am contribuit la calificarea echipei în Champions League.”
 
“La începutul campaniei, am crezut că încă pot ajuta echipa, dar timpul meu de joc a scăzut semnificativ, deci asta trebuie  să se schimbe ori va trebui să iau o decizie.”
 
Giroud va putea pleca în luna ianuarie şi poate ajunge la o altă echipă din Premier League sau în Serie A, acolo unde este dorit de câteva echipe de top, precum AS Roma sau Napoli.
 
Cota de piaţă a lui Giroud este de 5 milioane de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: olivier giroud chelsea 

viewscnt
Articole similare