Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltean pur sânge! De-asta e Mitriţă idol în Bănie: ”Ştiu tot ce ţine de Craiova, de antrenori, de jucători. O să fie mult mai bine!”

Oltean pur sânge! De-asta e Mitriţă idol în Bănie: ”Ştiu tot ce ţine de Craiova, de antrenori, de jucători. O să fie mult mai bine!”
Comentarii

Alexandru Mitriţă a fost din nou alături de echipa sa preferată, de această dată la Ploieşti, acolo unde Craiova a remizat contra Chindiei Târgovişte.

Alexandru Mitriţă a fost din nou prezent alături de U Craiova, de această dată în deplasarea de la Ploieşti contra Chindiei. Mijlocaşul echipei naţionale a vorbit despre remiza fostei sale echipe: ”Craiova a dominat pe tot parcursul meciului, din păcate nu s-a putut victoria. Dar cred că pe parcurs o să fie  mult mai bine, băieţii o să îşi revină şi o să ajungă unde le este locul.  Am cea mai mare încredere în ei. Nu din cauză că am plecat de la Craiova, că sunt oltean, dar am mare încredere în ei. Ştiu tot ce ţine de Craiova, de antrenori, de jucători, şi cu siguranţă vor face meciuri mult mai bune pe viitor” a mărturisit fostul star din Bănie.

Pentru Mitriţă urmează partidele echipei naţionale cu Spania şi Suedia, meciuri în care în joc este calificarea la Euro 2020: ”Sunt pregătit. Ne vor aştepta două meciuri foarte grele, noi trebuie să dăm maximum la fiecare meci, în fiecare minut şi după aceea vom trage linie. Nu este uşor pentru nimeni. Este o calificare în faţă, sunt două echipe extrem de bune, dar cât timp avem şanse, noi ne jucăm şansa noastră. Trebuie să pregătim foarte bine aceste două meciuri şi trebuie să mergem la victorie.  Nu vreau să mă gândesc la faptul că nu am avut meciuri în ultima vreme. Vreau să gândesc pozitiv, să intru pe teren şi să dau totul. În antrenament să mă pregătesc foarte bine. Avem cinci zile de antrenamente şi în aceste cinci zile trebuie să mă pregătesc foarte bine, să fiu 100% la meci” a spus Mitriţă.

Budescu şi Alibec revin la echipa naţională, motiv de bucurie pentru fosta extremă a oltenilor: ”Depinde şi de Mister ce echipă va introduce pe teren, dar cu siguranţă Budescu şi Alibec ne vor ajuta foarte mult. Sunt doi jucători de valoare şi îi aşteptăm cu braţele deschise” a conchis Alexandru Mitriţă.

Afla mai multe despre: alexandru mitriţă 

viewscnt
Articole similare