Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltenii au început să spere la titlu. Mangia: "Atât îmi doresc. Vedem în luna mai"

Oltenii au început să spere la titlu. Mangia: "Atât îmi doresc. Vedem în luna mai"

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova a câştitgat meciul cu Sepsi Sf. Gheoghe şi a profitat de remiza din această etapă dintre FCSB şi CFR. În urma acestui succes, oltenii au venit la doar patru puncte de echipa pregătită de Dică şi la şase puncte de liderul CFR.

"Este o victorie importantă, pentru că am avut un meci foarte greu. Ştiam acest lucru oricum. Ştiam că ne asteaptă o partidă dificilă. Mă bucur pentru cele trei puncte, dar mă bucur şi pentru că nu am primit gol. Sepsi a stat foarte bine în teren şi s-a apărat foarte bine. Sincer, îmi doresc să luptăm până în ultimul moment pentru titlu. Mai este puţin timp, vom vedea în luna mai ce se va întâmpla" , a declarat antrenorul Universităţii Craiova, Devis Mangia.
 
"Ne bucură foarte mult această victorie, am obţinut trei puncte foarte importante. A fost un meci greu pentru noi, dar am avut ocazii, am marcat şi asta e cel mai important. Lucrăm acum să câştigăm meciul de la Voluntari şi sper să reuşim" , a spus Gustavo.

"Important este că am câştigat, iar aceste puncte ne dau un moral foarte bun pentru viitor. Sepsi este o echipă foarte bună, ne aşteptam la acest lucru, cu siguranţă, va scăpa de retrogradare. Mai avem două jocuri, cu Voluntari şi cu Timişoara, în acest sezon regulat, sper să obţinem două victorii. Nu vreau să ne gândim la titlu. Dacă vom câştiga fiecare meci, cu siguranţă, vom câştiga campionatul" , a declarat Alexandru Mateiu.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujsteauatimisoaraliga 1 

viewscnt
Articole similare