Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltenii au prins curaj după victoria cu Dinamo! Ce mesaj a avut Băluţă pentru suporterii Craiovei: ”Vom face asta cu orice preţ”

Oltenii au prins curaj după victoria cu Dinamo! Ce mesaj a avut Băluţă pentru suporterii Craiovei: ”Vom face asta cu orice preţ”
Comentarii

Alexandru Băluţă, căpitanul oltenilor, s-a declarat entuziasmat de calificarea obţinută de Craiova şi anunţă că oltenii vor face totul pentru a câştiga Cupa României în acest sezon.

Băluţă consideră că Universitatea a meritat victoria din derby-ul cu Dinamo, asta chiar dacă echipa lui Bratu a controlat finalul de meci.

Pentru noi este important că am reuşit să câştigăm acest meci. Ştiam că nu va fi uşor, mai ales că Dinamo şi-a jucat ultima şansă, dar sunt fericit că le-am adus o bucurie aşa mare suporterilor. Acum ne concentrăm pe meciul viitor din playoff.

Am dominat partida, am avut ocazii în prima repriză, în partea a doua era normal ca ei să rişte mai mult, dar nu au avut ocazii clare de gol.

Publicul ne-a ajutat enorm, au fost momente grele pe teren, care nu ne ajută deloc, dar fanii ne-au împins de la spate şi am reuşit calificarea. Ne temeam de prelungiri, acolo nu poţi să-ţi dai seama ce se poate întâmpla. Îmi doresc să aducem acest trofeu cu orice preţ şi să ne batem la campionat”, a spus Băluţă, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: balutadinamocraiovacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare