Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltenii, cu gândul doar la victorie înainte de meciul cu Hermannstadt: ”Cu un rezultat pozitiv am rămâne acolo sus”

Oltenii, cu gândul doar la victorie înainte de meciul cu Hermannstadt: ”Cu un rezultat pozitiv am rămâne acolo sus”

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova s-a calificat în turul trei al Europa League, după victoria dramatică obţinută în faţa celor de la Honved, iar acum toate privirile oltenilor sunt îndreptate spre Sibiu, acolo unde oltenii vor disputa a patra partidă din Liga 1.

”Primul gând este să ne refacem pentru meciul de duminică. Timpul este scurt, să vedem ce jucători sunt apţi. Trebuie să uităm jocul de ieri şi să ne concentrăm pentru duminică. Este altă competiţie, cu un rezultat pozitiv am rămâne acolo sus”, a spus Papură la o conferinţă de presă.

Universitatea Craiova s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Europa, după ce a trecut, joi, pe teren propriu, după executarea loviturilor de departajare, 3-1, de Honved Budapesta, în manşa secundă a turului al doilea preliminar. 

Arbitrul Arnold Hunter a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce o petardă a explodat în apropierea lui şi un obiect, cel mai probabil o brichetă, l-a lovit în zona capului, pe finalul meciului.

”Cu toţii trebuie să uităm meciul de ieri seară şi incidentele care s-au produs şi să ne concentrăm pe jocul de duminică, este singurul lucru care ne ajută. Primul lucru pe care îl fac după un meci este să îl uit. Este singurul lucru care mă ajută”, a mai spus Papură.

Meciul Hermannstadt - Craiova se juca duminică, ora 18.00, şi va putea fi urmărit la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: papurauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare