Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltenii, cu gândul la titlu: "Ar fi fantastic pentru toată lumea!" Ce regretă Marius Constantin după victoria cu FC Voluntari

Oltenii, cu gândul la titlu: "Ar fi fantastic pentru toată lumea!" Ce regretă Marius Constantin după victoria cu FC Voluntari
Comentarii

Universitatea Craiova şi-a respectat poziţia de lider în Liga I şi a învins-o şi pe Voluntari. Are punctaj maxim în Liga 1.

 Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a patra a Ligii I. Koljic şi Cicâldău au punctat pentru olteni, iar Costin a înscris pentru formaţia oaspete.

"E a patra victorie pe care am reuşit să o legăm, nu un meci uşor dar ne aşteptam la un meci greu. FC Voluntari nu are echipă individual foarte calitativă, dar este un grup foarte bun, au demonstrat şi etapa trecută cu FCSB. Mă simt minunat aici, îmi pare rău că spectatorii nu au acces, sper să se remedieze, noi suntem foarte dezavantajaţi din această cauză. Pentru mine personal, titlul ar fi fantastic şi cred că ar fi pentru toată lumea" a mărturisit Marius Constantin, experimentatul fundaş al oltenilor, după meci.

Şi puştiul Craiovei, Valentin Mihăilă a vorbit după victoria cu FC Voluntari: "Sunt fericit că a câştigat echipa, am luat cele 3 puncte, ceea ce ne propusesem înainte de meci. Mi-am ajutat echipa şi sper s-o fac în continuare. Normal că îmi doresc să înscriu, ca orice atacant, golul îmi dă încredere, dar sunt bucuros că am reuşit să fac o partidă mai bună decât cea de la Viitorul. Uşor, uşor vreau să intru în ritmul meu, pe care-l ştiu şi pe care vreau să-l am" a explicat "perla" Universităţii.

Afla mai multe despre: marius constantinvalentin mihăilă 

viewscnt
Articole similare