Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltenii i-au găsit înlocuitor lui Alex Mitriţă! Ei sunt cei doi jucători care pot juca din vară în Bănie. Unul a fost crescut de FC Porto, altul e dorit de Lille

Oltenii i-au găsit înlocuitor lui Alex Mitriţă! Ei sunt cei doi jucători care pot juca din vară în Bănie. Unul a fost crescut de FC Porto, altul e dorit de Lille
Comentarii

U Craiova i-a pierdut pe Alexandru Mitriţă şi Alexandru Băluţă în ultimii ani, iar acum oltenii caută soluţii pentru a reface forţa ofensivă a echipei lui Corneliu Papură.

Fanatik anunţă că U Craiova este aproape să-l transfere pe Diogo Viana, căpitanul formaţiei Belenenses din Portugalia. Vârful în vârstă de 29 de ani poate juca atât ca număr 9, cât şi ca aripă dreapta şi a fost urmărit la lucru de Sorin Cârţu, preşedintele oltenilor.

El a mai jucat în afara Portugaliei pentru formaţiile Levski şi ŢSKA Sofia din Bulgaria, dar a fost dorit şi de Olympiakos Pireu. Diogo Filipe Guerreiro Viana a a început fotbalul la Burgau în Portugalia, iar între 2008 şi 2011 a jucat pentru FC Porto. Fost internaţional de tineret Under 19 şi Under 21 al Portugaliei, Viana a marcat un singur gol în actuala stagiune pentru Belenenses, dar a reuşit şi 6 pase decisive.

Vor şi un atacant de la Lille

Al doilea nume de pe lista oltenilor pentru ofensivă este un alt jucător din Portugalia. Printre jucătorii care au atras atenţia oltenilor se află şi Norberto Bercique Gomes Betuncal sau pe scurt, ”Beto”. Fotbalistul care evoluează la Clube Olimpico de Montijo este descris de preşedintele clubului drept ”un diamant în stare brută”, iar Foot Mercato scrie că de el este foarte interesată şi gruparea de primă ligă franceză, OSC Lille.

”Lille îl urmăreşte de câteva săptămâni constant. Beto este mulţumit, pentru că Lille îi oferă toate condiţiile necesare progresului. Înainte de a fi un fotbalist foarte bun, el este un tip foarte ok, un om extraordinar” spune preşedintele clubului Montijo, Sandro Giovetti. ”Din punct de vedere fizic, Beto este foarte puternic. Dar, mai mult decât atât, este foarte rapid şi foarte tehnic, ceea ce este destul de rar pentru un fotbalist care măsoara 1.94 centimetri. Este un diamant în stare brută. Foarte bun pe contraatac şi excelent în faţa porţii. În plus este un băiat care munceşte mult şi care e extrem de umil” a mai declarat preşedintele clubului portughez.

Afla mai multe despre: diogo vianacraiova 

viewscnt
Articole similare