Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltenii iau măsuri după eşecul cu Sepsi! Craiova a transferat un mijlocaş cu prezenţe în Serie A

Oltenii iau măsuri după eşecul cu Sepsi! Craiova a transferat un mijlocaş cu prezenţe în Serie A

Fotbal intern

Comentarii

Universitatea Craiova a reuşit al patrulea transfer al verii. După Alexandru Cicâldău, Mirko Pigliacelli şi Isaac Donkor, oltenii şi-a asigurat, miercuri, serviciile mijlocaşului elveţian de origine italiană Matteo Fedele, ultima oară la Cesena.

În vârstă de 26 de ani, Fedele a evoluat ultima oară sub formă de împrumut la Cesena, de la Foggia. La Craiova a ajuns tot sub formă de împrumut, cu opţiune de transfer definitiv. De-a lungul carierei, Fedele a mai jucat la FC Sion, Grasshoppers, Carpi şi Bari. De altfel, în perioada petrecută la Carpi a adunat opt meciuri în Serie A, în sezonul 2015/2016.

Noul mijlocaş al Craiovei a evoluat la naţionalele de juniori şi tineret ale Elveţiei şi are o cotă de piaţă de 350 de mii de euro.

Conform informaţiilor Telekom Sport, mijlocaşul elveţian urmează să fie prezentat oficial în următoarele 48 de ore. În plus, Craiova este foarte aproape de a-l transfera şi pe mijlocaşul ofensiv paraguayan Cesar Meza Colli, dar în cazul său mai sunt câteva detalii de pus la punct.

În această vară, Universitatea Craiova s-a despărţit de doi dintre cei mai importanţi fotbalişti din sezonul trecut, şi nu numai. Este vorba despre Alexandru Băluţă şi Gustavo, care au înscris împreună 22 de goluri în stagiunea trecută. Plecările celor doi se simt serios în acest început de campionat. Oltenii au pierdut Supercupa României în faţa CFR-ului, iar în campionat ocupă ultimul loc, cu un singur punct obţinut în primele două etape.

Pentru Universitatea Craiova urmează partida cu FC Botoşani, programată vineri, de la 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco.

Afla mai multe despre: fedelecraiovatransfer 

viewscnt
Articole similare