Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltenii, în culmea fericirii după victoria cu Astra: ”Asta înseamnă să fii echipă mare!” Jucătorii Craiovei se plâng de teren

Oltenii, în culmea fericirii după victoria cu Astra: ”Asta înseamnă să fii echipă mare!” Jucătorii Craiovei se plâng de teren

Superliga

Comentarii

CS U Craiova a câştigat primul meci din play-off, 1-0 cu Astra, printr-un gol marcat în minutul 82. Mateiu şi Mitriţă spun că echipa a crezut în victorie până la final.

Craiova a debutat cu dreptul în play-off-ul Ligii 1. Oltenii s-au impus cu 1-0 în faţa Astrei, cu un gol marcat de Mitriţă în minutul 82. Alex Mateiu spune că CS U Craiova a arătat că este echipă mare, dar spune că jocul ar fi putut să fie şi mai bun, dacă suprafaţa de joc n-ar fi fost atât de deteriorată:

”Ne bucurăm foarte mult, asta înseamnă să fii echipă mare. Eu cred că am făcut un joc bun, ne-am dominat adversarul, ne-am creeat ocazii şi cred că am meritat victoria. Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă, cu Viitorul, unde copiii ăia sunt fantastici. Ne-a afectat starea gazonului, dar nu vrea să mai comentez. Noi trebuie să ne facem datoria şi să câştigăm fiecare meci”, a declarat Alexandru Mateiu la Telekom Sport.

Alex Mitriţă, unul dintre cei mai jucători din Liga 1, se plânge şi el de calitatea terenului: ”Important este că am câştigat, nu contează minutul în care am marcat. Sunt trei puncte şi campionatul se câştigă cu punte. A fost un teren foarte, foarte greu, dar suntem bucuroşi că am câştigat. Vine mingea la tine, încerci să faci o preluare, sare în faţă, dar acesta este fotbalul. Suntem o echipă unită, dăm totul pe teren. Suntem foarte bucuroşi că formăm un grup foarte unit. Pentru câştigarea titlului sunt importante toate meciurile. A câştigat CFR-ul, am câştigat şi noi, lupta este foarte strânsă”.

Afla mai multe despre: cs u craiovaastraliga 1mateiumitrita 

viewscnt
Articole similare