Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltenii ”începură” a visa frumos, după decizia favorabilă din scandalul cu Sepsi: ”Vom fi campioni!”

Oltenii ”începură” a visa frumos, după decizia favorabilă din scandalul cu Sepsi: ”Vom fi campioni!”

Fotbal

Comentarii

Preşedintele celor de la U Craiova 1948, Marcel Puşcaş (62 de ani), este foarte sigur că oltenii vor obţine titlul în următorii trei ani.

Oficialul oltenilor consideră că a venit timpul ca oraşul Craiova să se bucure din nou de un titlu de campioană, iar legendarii Aurel Ţicleanu sau Aurică Beldeanu să fie înlocuiţi de pe tramvaiele vechi şi prăfuite, iar în locul lor să fie aşezaţi noii campioni ai Olteniei. 

  • Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal a decis, joi, ca partida dintre Sepsi şi U Craiova 1948, întreruptă în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni, să se rejoace din primul minut.
  • Partida Sepsi - U Craiova 1948 se va disputa joi, 16 martie, de la ora 21:00.

Marcel Puşcaş vrea titlul la Craiova: ”Termen de execuţie: trei ani”

Marcel Puşcaş este de părere că Adrian Mititelu poate construi, în anii următori, o formaţie care să cucerească titlul în Superligă.

ÎNTR-O ZI VOM FI CAMPIONI! Era în luna ianuarie 2019. Era anul in care n-am promovat în liga a-2-a. Disputam promovarea cu Turris, echipa patronului Dragnea.

Eram in ianuarie, in cantonament în Antalya. Am adunat echipa la centrul terenului, înainte de antrenament, să le spun câteva vorbe. Printre ele au fost: `Măi băieţi avem un retur infernal. Suntem la 7 puncte de primul loc. Nu va fi uşor! Dacă nu vom trage toţi la  aceeaşi căruţă, nu avem nicio şansă! Dar ţineti minte ce vă spun: această echipă, cu noi sau fără noi (inclusiv cu mine), va ajunge in Liga 1-a`.

Martori au rămas azi, Napoli, Negru şi Mogoşanu. Respect, tuturor! Au trecut 4 ani. Azi pot spune, din nou, că această echipă va fi campioana României! Cu noi, sau fără noi! Mai am trei ani până la pensie. I-am zis unui singur om din club că aş vrea să mă văd incă o dată campion. Se numeşte Gabi Blondu'. Am fost de trei ori cu Steaua, dar Craiova este altceva.

Este chinul provinciei "complexate". Este provincia nealterată. Este provincia autocenzurată. Este provincia cu probleme şi idealuri majore, dar cu bucurii minore. Totul este intempestiv. Reacţiile sunt zbuciumate, de neînţeles deseori. Ele sunt prioritare logicii, uneori bunului simţ. Totul durează minute, poate o oră. Oltenii nu numără până la 10 ca să-ţi răspundă. Ei răspund instant. Cum le vine.

Craiova este singurul oraş din România în care pozele "Echipei Maxima" sunt incă pe toate tramvaiele. Opresc la roşu la Universitate şi-i văd la stop pe prietenii Ţicleanu şi Beldeanu. Mă leşi? M-am săturat de ei. Au burţi, sunt cărunţi, sunt bunici. Peluza sud, tribuna a 2-a, nu i-au văzut jucând Au trecut 40 de ani. Tramvaiele au aceeaşi vârstă, poate mai mult.

Timpul s-a oprit în loc în Craiova. E timpul ca acele să se mişte. Trecutul a fost mare, impresionant chiar. E cazul să nu se mai trăiască din amintiri. Când tramvaiele vor fi schimbate in Craiova, craiovenii vor avea parte de o nouă poză pe mijloacele de transport. Acea poză va fi cu FCU 1948. Termen de execuţie: 3 ani. Nu vreau să-mi prelungesc pensionarea. Nu va fi cazul. Sper!”, a fost mesajul lui Marcel Puşcaş, postat pe contul personal de Facebook.

Afla mai multe despre: marcel puscasu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare