Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltenii primesc încă o veste bună! După ce CFR Cluj s-a încurcat, U Craiova a aflat că trei jucători importanţi revin la echipă

Oltenii primesc încă o veste bună! După ce CFR Cluj s-a încurcat, U Craiova a aflat că trei jucători importanţi revin la echipă
Comentarii

U Craiova a primit o nouă veste bună. După cazurile de COVID-19 depistate în rândul jucătorilor, Cristiano Bergodi şi staff-ul au aflat că trei fotbalişti importanţi revin la antrenamente.

U Craiova a anunţat depistarea a mai multor cazuti pozitive în cadrul clubului de la începutul sezonului, dar parcursul echipei nu a fost afectat. Oltenii au câştigat meciurile din Liga 1, mai puţin partida cu Academica Clinceni, şi conduc în clasament. 

Recent, Cristiano Bergodi a aflat că trei jucători revin la antrenamente, după ce au scăpat de COVID-19. George Câmpanu, Vladimir Screciu şi Ştefan Vlădoiu pot relua pregătirea alături de echipă, notează Gazeta Sporturilor. 

Sursa citată mai notează că situaşia lui Câmpanu era clară de sâmbătă, iar semne de întrebare mai erau doar în privinţa celorlalţi doi. 

Astfel, liderii din Liga 1 au recuperat, dintr-un foc trei jucători eligibili regulii U21. 

Vestea vine după ce CFR Cluj s-a încurcat în această etapă, după înfrângerea cu Gaz Metan, scor 2-1.

În acest moment, U Craiova e pe primul loc în Liga 1, cu 24 de puncte, FCSB e pe doi cu 18 puncte, înaintea partidei cu Chindia, de luni seară, iar CFR Cluj e pe locul trei, cu 18 puncte. 

Afla mai multe despre: cristiano bergodiu craiovauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare