Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltenii pun sare pe rana lui Andrei Vlad după ce portarul a provocat un penalty în U Craiova - FCSB 2-1: "Cred că dacă alegea un alt drum era mai sus. A clacat"

Oltenii pun sare pe rana lui Andrei Vlad după ce portarul a provocat un penalty în U Craiova - FCSB 2-1: "Cred că dacă alegea un alt drum era mai sus. A clacat"
Comentarii

Managerul general al lui U Craiova, Marcel Popescu, a vorbit despre Andrei Vlad, titularul din poarta vicecampioanei, care a plecat cu scandal din Oltenia, în iulie 2017.

VIDEO | U Craiova - FCSB 2-1 (Cicâldău 24 - pen., Nistor 55 - pen. / Cristea 37)

Andrei Vlad a fost cel care a provocat al doilea penalty al gazdelor, după ce l-a lovit cu pumnul în cap pe Koljic. Tânărul portar nu s-a aflat la prima abatere, după ce în trecut a fost pus rezervă de Gigi Becali, din cauza gafelor făcute. 

Deşi a reuşit să mai elimine din greşelile pe care le-a făcut, Andrei Vlad a comis-o din nou, de data aceasta împotriva fostei echipe. Managerul general al lui U Craiova, Marcel Popecu, a făcut o analiză a parcursului tânărului portar la FCSB: 

"Dacă vor pierde meciul la masa verde, nu e vina lui Vlad (n.r. - turul din semifinalele Cupei României cu FCSB). Vor fi mai mulţi factori asociaţi. Sunt sigur, când a plecat de la U Craiova, aşa cum a plecat... Ulterior, Gigi Becali a recunoscut că l-a furat, dar vârsta la care a plecat, procesul de conştiinţă pe care l-a făcut, faptul că s-a pus o mare presiune au apăsat, şi-au pus amprenta şi nu a rezistat.

Atunci când a intrat, i s-a dat şansa şi a clacat, a vrut să facă mai mult decât putea, iar cariera sa e pusă su semnul întrebării. Cu toate că acele calităţile ale sale sunt evidente. Cred că dacă alegea un alt drum era mai sus", a declarat oficialul oltenilor pentru Pro X. 

  • 350.000 de euro e cota portarului de 21 de ani. 
  • 40 de meciuri a apărat la FCSB, de la transferul său în 2017. 

Afla mai multe despre: andrei vladu craiovafcsb 

viewscnt
Articole similare