Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltenii strigă mobilizarea pentru returul cu Leipzig. Câte bilete s-au vândut şi promoţia de care au parte fanii

Oltenii strigă mobilizarea pentru returul cu Leipzig. Câte bilete s-au vândut şi promoţia de care au parte fanii

UEFA Europa League

Comentarii

Universitatea Craiova a conceput un pachet cu bilete pentru meciurile cu Leipzig şi Concordia Chiajna, astfel că fanii care îşi cumpără bilete la partida din Europa League vor avea acces şi la meciul de campionat.

"Ai bilet la meciul cu RB Leipzig? Înseamnă că vei fi pe stadion şi la Universitatea Craiova – Concordia Chiajna. Cei ce vor achiziţionabilet în vulcanul de pe Oblemenco la meciul de joi cu Leipzig vor primi la cerere un bilet în aceeaşi tribună la jocul cu Concordia Chiajna. Cei care şi-au achiziţionat deja tichetul, au posibilitatea ca până duminică, orele 20:00 sau, în măsura disponibilităţii, până luni la ora meciului cu Chiajna să vină la casele de bilete de la Sala Polivalentă împreună cu biletul deja achiziţionat la jocul cu Leipzig şi să primească biletul aferent meciului cu Chiajna", se precizează în comunicat.

Din informaţiile Telekom Sport, până marţi s-au vândut aproximativ 12.000 de bilete la partida Universitatea Craiova - RB Leipzig, din cea de-a doua manşă a turului al treilea preliminar al Europa League.

Meciul începe de la 3-1 la general pentru echipa germană se va disputa joi, de la 19:30, şi din câte se pare va putea fi urmărit doar de pe stadion, întrucât drepturile de televizare nu au fost achiziţionate până în momentul de faţă.

Afla mai multe despre: craiovaleipzigbilete 

viewscnt
Articole similare