Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltenii uită de rivalităţi înaintea meciului cu FC Argeş. Liderul Ligii 1 e cu ochii pe duelurile europene ale lui FCSB şi CFR: „E echipa mai experimentată şi poate ajunge în grupe”

Oltenii uită de rivalităţi înaintea meciului cu FC Argeş. Liderul Ligii 1 e cu ochii pe duelurile europene ale lui FCSB şi CFR: „E echipa mai experimentată şi poate ajunge în grupe”
Comentarii

U Craiova caută să îşi menţină fotoliul de lider şi după etapa cu numărul 5 din Liga 1. Oltenii joacă vineri, de la ora 21:00, în deplasare, cu FC Argeş. Meciul va fi în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

După patru etape scurse din sezonul regulat al Ligii 1, U Craiova este pe primul loc al clasamentului. „Leii din Bănie” sunt singura echipă cu maximum de puncte. Podiumul este completat de CFR Cluj, cu 10 puncte şi de FCSB, cu 9 puncte.

„Trebuie să nu lăsăm garda jos pentru că trebuie să fim foarte concentraţi şi motivaţi pentru că va fi un meci dificil. Şi chiar dacă FC Argeş trece printr-o perioadă mai puţin bună, fiind o echipă nou promovată la începutul campionatului poate să aibe probleme de adaptare la LIga 1.

 Încă greşim mult din punct de vedere tactic, suntem la un nivel bun pentru începutul campionatului. A trecut şi supărarea de la începutul sezonului cu Europa League şi în continuare suntem încrezători că putem face puncte.

Toată lumea, suporterii, şi noi vrem să câştigăm titlul. Dar în acest moment ne gândim să luăm meci după meci şi nu are rost să vorbim în acest moment, e un campionat lung. Cred că vom face un campionat important şi vom sta sus în clasament”, a declarat Cristiano Bergodi la conferinţa de presă premergătoare jocului cu FC Argeş.

Pentru meciul din Trivale, antrenorul italian s-ar putea baza pe două achiziţii făcute în această vară: Paul Papp şi Alexandru Tudorie.

„Papp s-a antrenat foarte bine, e un jucător pe care l-am luat pentru a întări zona centrală. Tudorie s-a accidentat, din păcate cu o lună în urmă, a revenit, s-a antrenat în această săptămână şi probabil va fi pe bancă. E un jucător pe care îl cunosc foarte bine”, a adăugat tehnicianul oltenilor.

Marius Constantin s-a integrat deja la Craiova. Fundaşul central în vârstă de 35 de ani a jucat în toate partidele de până acum alte alb-albaştrilor.

„O să încercăm să mai câştigăm un meci, pe măsură ce trece timpul şi câştigăm suntem conştienţi că asta nu o să meargă chiar de fiecare dată. Ei nu au prea multe de pierdut, au acumulat un singur punct în campionat, contează mai puţin când intri pe teren dacă ai luat sau nu ai luat banii. Eu mă simt perfect, m-am integrat foarte bine. O să joc atât timp cât mă simt bine, atât timp cât sunt sănătos şi atât timp cât nu încurc pe nimeni”, a declarat Marius Constantin la conferinţa de presă de dinaintea deplasării la Piteşti.

Eliminaţi din primul tur preliminar al Europa League, oltenii le ţin pumnii echipelor româneşti care încă sunt angrenate în cupele europene, CFR Cluj şi FCSB.

„Pentru FCSB va fi foarte greu meciul cu Slovan. Cu acest COVID-19 e foarte greu. CFR e echipă mai experimentată şi poate ajunge în grupele Europa League”, a mai afirmat Cristiano Bergodi.

Afla mai multe despre: craiovaargesbergodi 

viewscnt
Articole similare