Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olympiakos, depunctată! Răzvan Lucescu, tot mai aproape de a scrie istorie. De când n-a mai luat PAOK titlul în Grecia

Olympiakos, depunctată! Răzvan Lucescu, tot mai aproape de a scrie istorie. De când n-a mai luat PAOK titlul în Greciagalerie foto

Stranieri

Comentarii

Liga de fotbal din Grecia i-a retras trei puncte echipei Olympiacos Pireu, după ce fanii acesteia au invadat terenul de joc la meciul cu AEK Atena, informează lequipe.fr. În urma acestei decizii, campioana en-titre rămâne pe locul 3 cu 40 de puncte, dar se îndepărtează la şapte puncte de AEK Atena, clasată pe locul 2, şi la nouă de liderul campionatului, PAOK Salonic, formaţia antrenată de Răzvan Lucescu.

În plus, clubul din Pireu a fost sancţionat cu două meciuri cu porţile închise, între care se numără derbiul cu Panathinaikos, şi a fost amendat cu 90.000 de euro. 

La 4 februarie, spectatorii au invadat terenul arenei Georgios Karaiskakis, după ce echipa Olympiacos Pireu a fost învinsă de AEK Atena, cu scorul de 2-1. VIDEO AICI

Zeci de suporteri au invadat terenul după înfrângerea favoriţilor, iar poliţia a folosit gaze lacrimogene pentru a-i scoate de pe gazon. Fanii au distrus panourile publicitare de pe marginea terenului şi au aprins fumigene.

Înaintea meciului, aproximativ o sută de suporteri s-au confruntat cu forţele de ordine. Fanii gazdelor au aruncat cu pietre în autocarul cu care jucătorii oaspeţi au ajuns la stadion.

Modul în care Olympiacos a pierdut a amplificat furia susţinătorilor. Gazdele au deschis scorul, în minutul 82, prin Ansarifard, apoi AEK Atena a marcat de două oră, în mintele 88 şi 90+4, prin Cigrinski şi Giakoumakis.

PAOK a cucerit două titluri naţionale de-a lungul istorie, ultimul în sezonul 1984/85. 

 

Afla mai multe despre: paokolympiakosgreciarazvan lucescu 

viewscnt
Articole similare