Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olympique Lyon, aproape de un nou antrenor la o zi după despărţirea de Laurent Blanc

Olympique Lyon, aproape de un nou antrenor la o zi după despărţirea de Laurent Blanc

Ligue 1

Comentarii

Olympique Lyon l-a demis în decursul zilei de luni pe technicianul francez, Laurent Blanc, iar acum este aproape de a aduce un nou antrenor.

Gennaro Gattuso a fost anunţat pe lista celor de la Lyon de duminică, de publicaţia Foot Mercato.

Astfel, fostul technician italian, al celor de la Valencia, AC Milan şi Napoli, negociază în prezent  şi este aproape de a ajunge la un acord cu Olympique Lyon pentru a prelua echipa care în acest sezon a adunat un singur punct, în Ligue 1.

Lyon, clubul care a încheiat sezonul trecut de Ligue 1 pe locul şapte s-a despărţit de Laurent Blanc după un start dezastruos de sezon.

Lyon a adunat un singur punct în acest început de sezon, egalul cu Nice, din deplasare terminat cu scorul 0-0.

Lyon suferă în acest debut de campionat, înfrângeri la scor cu Paris Saint-Germain şi Montpellier, ambele acasă, au decis soarta antrenorului francez, Laurent Blanc, care a fost demis în decursul zilei de luni. 

Vestea a venit pe paginile oficiale ale clubului. Fostul fundaş, antrenor în trecut al naţionalei Franţei, al cluburilor precum: Bordeaux, Paris Saint-Germain şi Al-Rayyan, a ajuns la Lyon în luna octombrie a anului trecut.

Lyon a terminat sezonul trecut pe locul şapte şi a ajuns în semifinalele Cupei Franţei.

Astfel, echipa din estul Franţei nu a prins un loc în competiţiile europene, obiectiv propus de conducerea echipei în ultimele sezoane.
 

 

Afla mai multe despre: lyongattusoblancligue 1 

viewscnt
Articole similare