Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olympique Lyon i-a găsit rapid înlocuitor lui Ciprian Tătăruşanu. Ofertă de 500.000 de euro pentru un portar german

Olympique Lyon i-a găsit rapid înlocuitor lui Ciprian Tătăruşanu. Ofertă de 500.000 de euro pentru un portar german

Fotbal

Comentarii

După ce a acceptat să-l vândă pe Ciprian Tătăruşanu la AC Milan, pentru 500.000 de euro, Olympique Lyon i-a găsit, deja, înlocuitor: neamţul Julian Pollersbeck (26 de ani) de la Hamburg.

Se pare că Olympique Lyon îşi doreşte să reinvestească banii obţinuţi în schimbul lui Ciprian Tătăruşanu, cedat la AC Milan, într-un portar din liga secundă germană, Julian Pollersbeck de la Hamburg. Portarul neamţ a fost anunţat că nu fi opţiunea numărul 1 a clubului între buturi, în acest sezon, şi că îşi poate căuta echipă.

Pe fir a intrat Olympique Lyon, care vrea un al doilea portar în spatele titularului Anthony Lopes, mai ales că Anthony Racioppi îşi doreşte să plece şi el de la Lyon, din acelaşi motiv ca cel al lui Ciprian Tătăruşanu - lipsa jocurilor oficiale în picioare.

Julian Pollersbeck a ajuns la Hamburg în vara anului 2017, de la Kaiserslautern, în schimbul a 3,5 milioane de euro, şi mai are contract cu Hamburg până vara viitoare. De acest lucru va încerca să profite şi Lyon, care va înainta o ofertă de aproximativ 500.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare