Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olympique Marseille vrea să transfere o vedetă din Liga 1. Câţi bani ar urma să plătească francezii

Olympique Marseille vrea să transfere o vedetă din Liga 1. Câţi bani ar urma să plătească francezii

Superliga

Comentarii

Olympique Marseille vrea să transfere o vedetă din Liga 1, pentru care ar urma să plătească 5 milioane de euro. Francezii îl urmăresc de ceva vreme pe Florin Tănase, pe care l-au dorit şi în iarnă.

Olympique Marseille ar putea avea un român în lotul pentru sezonul viitor. Presa din străinătate scrie că francezii vor să-l transfer pe golgheterul Ligii 1, Florin Tănase. Suma de transfer ar fi în jur de 5 milioane de euro, scriu francezii.

Florin Tănase mai are încă un an şi jumătate de contract cu FCSB, dar şi-a exprimat în repetate rânduri dorinţa de a se transfera încă din această vară.

Marseille vrea să transfere o vedetă din Liga 1. Ce scriu francezii

Florin Tănase a încheiat cel mai bun sezon din cariera sa. Chiar dacă n-a luat campionatul cu FCSB, jucătorul în vârstă de 26 de ani a câştigat titlul de golgheter, cu 24 de reuşite. În total, Florin Tănase are 25 de goluri şi 6 assist-uri în 35 de apariţii.

Internaţionalul român vrea să profite de forma bună prin care trece şi îşi doreşte să prindă neapărat un transfer în străinătate. Potrivit presei din Franţa, Florin Tănase, vedeta Ligii 1, are câteva opţiuni şi una dintre cele mai interesante ar fi Olympique Marseille.

Fosta campioană a Europei l-ar fi dorit şi în iarnă şi atunci Giovanni Becali, impresarul lui vedetei din Liga 1, ar fi cerut în total 6 milioane de euro pentru club, plus un milion de euro - comisionul său. Acum, francezii scriu că Florin Tănase ar putea fi vândut pentru 5 milioane de euro.

Celelalte opţiuni pe care le-ar avea Florin Tănase ar fi Anderlecht, New York City, Al Hilal, Trabzonspor, Istanbul Başakşekir şi CF Montreal.

Afla mai multe despre: florin tanase 

viewscnt
Articole similare