Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Om de sport, mărturie cutremurătoare: "Tatăl meu a murit din cauza lipsei de aparate de ventilaţie! A fost lăsat să moară!"

Om de sport, mărturie cutremurătoare: "Tatăl meu a murit din cauza lipsei de aparate de ventilaţie! A fost lăsat să moară!"

Diverse

Comentarii

Oscar Haro, director sportiv al echipei Honda MotoGP, şi-a pierdut tatăl din cauza coronavirusului şi a transmis un mesaj extrem de emoţionant

Oscar Haro este unul dintre cei mai cunoscuţi directori sportivi din lumea MotoGP-ului, sport intrat şi el în vacanţă din cauza coronavirusului. Haro a fost lovit de o tragedie săptămâna trecută. Tatăl său, în vârstă de aproape 80 de ani, a decedat în spital, din cauza virusului. Oficialul Honda a dat declaraţii cutremurătoare într-un material video pus la dispoziţia presei din Spania.

 "Nu pot să înţeleg cum un om care munceşte de la 15 ani şi plăteşte atâţia ani taxe către sănătate poate să moară din cauza lipsei de aparate de ventilaţie! A murit pentru că nu au mai putut să-l trateze. Există o lege care spune că cei peste 75 de ani nu mai sunt interesanţi şi sunt lăsaţi să moară!

Mama este acasă, bolnavă şi ea, şi nu pot să merg să o văd. Părinţii mei sunt împreună de când aveau 15 ani, iar ea nu a putut să-şi ia adio de la el. Nu înţeleg cum putem lăsa să moară o generaţie care a reconstruit ţara asta după război, care a muncit 16 ore pe zi pentru a le da copiilor ceva de mâncare. Această generaţie moare şi noi nu facem nimic. Acesta nu este un virus, nu este o gripă. Am venit acasă, tatăl meu era mort, iar mama este izolată, singură. Eu nu mi-am îmbrăţişat fiica de trei săptămâni! De frică!", a spus Haro.

Acesta a avut şi sfaturi pentru compatrioţii săi: "Rămâneţi acasă, luaţi telefonul şi sunaţi-i pe părinţii voştri, cei care mai aveţi. Spuneţi-le cât de mult îi iubiţi şi mulţumiţi-le pentru tot ce au făcut pentru voi. Atât. E tot ce putem face acum pentru a scoate ţara din această situaţie teribilă".

Conform ultimelor cifre oficiale, în Spania sunt peste 33.000 de cazuri de infecţie cu coronavirus, iar 2206 persoane şi-au pierdut viaţa.

Afla mai multe despre: coronavirusspaniaoascar haro 

viewscnt
Articole similare