Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omrani mai primeşte o şansă! Ce i-a propus CFR Cluj

Omrani mai primeşte o şansă! Ce i-a propus CFR Cluj

Superliga

Comentarii

Billel Omrani mai primeşte o şansă! CFR Cluj i-a propus prelungirea contractului, deşi atacantul nu a mai înscris de peste un an!

Omrani, 27 de ani, voia sa îşi facă bagajele să plece de la CFR Cluj, însă ofertele venite pe numele său nu au fost tentante. Astfel că, CFR a decis să îi propună prelungirea contractului, anunţă Prosport.ro.

Sursa scrie că şansele ca Omrani să accepte nouă înţelegere cu campioana României sunt mari şi că atacantul a mai renunţat la pretenţiile financiare.
Omrani nu a primit foarte multe oferte pe numele său deoarece fotbalistul nu este într-o pasă foarte bună. Atacantul nu a mai înscris de mai bine de un an, mai exact, de pe 1 decembrie 2019, când a marcat în meciul FC Hermannstadt, scor final 1-1.
Billel Omrani a ajuns la CFR Cluj în 2016 şi şi-a făcut renume de golgheter în Liga 1, dar jucătorul crescut la Marseille a jucat doar opt meciuri în acest sezon!
Alături de CFR Cluj, Omrani a câştigat titlul de trei ori. Iar în 2018-2019, a cucerit şi Supercupa României.

EDI IORDĂNESCU, NEMULŢUMIT DE ATITUDINEA LUI OMRANI

Edi Iordănescu, antrenorul echipei clujene, nu a fost mulţumit de cum s-a prezentat atacantul la antrenamente. „Cu Omrani nu este nimic clar, ne dorim să avem jucători angrenaţi în echipă, concentraţi sută la sută, echipa are o saturaţie, trebuie să le schimbăm, să ne căpătăm puţin elan, entuziasm, el nu a fost mereu concentrat. Nu am nicio emoţie referitor la jucătorii mai în vârstă, sunt băieţi serioşi, profesionşti, vreau să ne recăpătăm starea de spirit. Grupul e bine structurat, poziţiile sunt acoperite. Ne mai trebuie un jucător de profil ofensiv, de creaţie, să aducă puţin fantezie. E o perioadă total atipică, timpul e foarte scurt, după pauza de iarnă găseşti greu jucători buni”, a declarat tehnicianul.

La un moment dat şi Dan Petrescu a fost nemulţumit de evoluţia fotbalistului şi i-a transmis, la momentul respectiv, că ar fi mai bine să-şi îşi găsească o altă echipă. „El n-a adus tot anul plusul pe care îl aşteptăm. Ştiam acest lucru, cred că a venit timpul să găsească altceva pentru că aici parcă nu-şi mai găseşte ritmul", au fost vorbele lui Petrescu.
Edi Iordănescu îi mai are pe postul de atacant pe jucătorii: Mario Rondon şi Gabriel Debeljuh.

  • 2 milioane de euro este cota lui Omrani conform Transfermarkt.com.
  • 18.000 de euro este salariu fotbalistului la campioana României

Afla mai multe despre: omrani 

viewscnt
Articole similare