Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omul blestemat al Rapidului! Giuleştenii nu s-au impus în niciuna dintre partidele în care a marcat Albu: ”Mi-au zis băieţii să nu mai dau goluri că nu câştigăm” | EXCLUSIV

Omul blestemat al Rapidului! Giuleştenii nu s-au impus în niciuna dintre partidele în care a marcat  Albu: ”Mi-au zis băieţii să nu mai dau goluri că nu câştigăm” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Înaintea derby-ului cu Dinamo, Alexandru Albu a vorbit despre ”blestemul” său şi al Rapidului. În cele trei meciuri în care a marcat mijlocaşul, echipa sa nu a reuşit să se impună.

Alexandru Albu a semnat cu Rapid din postura de jucător liber de contract, după ce sezonul trecut evoluase la UTA, sub formă de împrumut, de la Concordia Chiajna. Mijlocaşul central a impresionat în ultima stagiune, fiind convocat la naţională, însă nu a apucat să debuteze pentru România, până în actuala stagiune.

Da, mi-a dat mai multă încerdere în mine (n.r. debutul la naţională), dar sunt la fel de motivat ca la primul meci din acest sezon, pentru că joc la Rapid, la o echipă mare, cu suporteri minunaţi. Îi aşteptăm lângă noi, pentru că ne-a fost greu fără ei, dar cei care au venit la meciul cu CFR şi-au făcut datoria şi le mulţumim”, a spus Albu, pentru Telekom SPort.

Mijlocaşul Rapidului a vorbit şi despre ”blestemul” care îl afectează. Golgheter al formaţiei giuleştene, cu patru reuşite, la egalitate cu Adrian Bălan, formaţia pregătită de Mihai Iosif nu a reuşit să câştige niciunul dintre meciurile în care a marcat Albu. Primul gol pentru giuleşteni marcat de Albu a venit în partida cu Universitatea Craiova, prima partidă pierdută de Rapid în actuala stagiune.

Omul blestemat al Rapidului!

Apoi a urmat dubla cu UTA, într-un meci în care arădenii au egalat pe final, urmată de golul înscris împotriva lui Gaz Metan, pierdut de giuleşteni cu 1-2. Coechpierii lui Albu au început chiar să glumească în legătură cu ghinionul mijlocaşului, spunându-i să nu mai marcheze, pentru că nu se vor impune.

Ar fi o bucurie enormă (n.r. să marcheze cu Dinamo), dar mai important ar fi să câştigăm. Nu m-ar încălzi cu nimic... şi să nu câştigăm, din nou, chiar mai fac băieţii glume, să nu mai dau goluri pentru că nu câştigăm.

Aş fi bucuros să câştigăm şi, dacă marchez, tot la fel, doar câştigăm, dacă nu, să dea gol un coleg de al meu şi să câştigăm. Este un derby, chiar dacă Dinamo are probleme, e un derby şi se poate întâmpla orice”, a mai spus Albu.

Afla mai multe despre: rapidalexandru alburapid dinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare