Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omul care a marcat un gol spectaculos cu Dunărea Călăraşi, încrezător că Universitatea poate întorce rezultatul cu Leipzig

Omul care a marcat un gol spectaculos cu Dunărea Călăraşi, încrezător că Universitatea poate întorce rezultatul cu Leipzig

Superliga

Comentarii

Craiova a pierdut meciul tur cu Leipzig, scor 3-1, din preliminariile Europa League, dar mijlocaşul Matteo Fedele, marcatorul unui gol spectaculos în partida cu Dunărea Călăraşi, este încrezător că echipa sa va putea întoarce rezultatul în returul de pe arena din Craiova.

„Este un gol frumos, dar echipa este importantă, pentru că am făcut un joc bun, iar pe acest teren a fost greu să jucăm”, a spus Fedele la Telekom Sport.

Despre partida cu Leipzig: „Sper, la fel ca suporterii şi întreg clubul. Ştim că va fi un meci greu, dar vom face totul pentru a-l câştiga”, a mai spus mijlocaşul Craiovei.

Fedele a evoluat pe parcursul carierei de fotbalist profesionist la echipe precum FC Sion (27 de meciuri şi un gol marcat), Grasshopers (12 meciuri), Carpi (11 meciuri), Bari (25 de meciuri şi 4 goluri marcate), Foggia (9 meciuri) şi Cesena (14 meciuri şi un gol marcat). Matteo a bifat 49 de partide în Serie B, 38 de jocuri în prima ligă a Elveţiei şi 8 meciuri în Serie A. În sezonul competiţional 2017 – 2018 a evoluat în 23 de partide din Serie B, reuşind să marcheze un gol pentru Cesena.

Vezi golul marcat de Fedele în partida cu Dunărea Călăraşi:

Afla mai multe despre: fedelecraiova 

viewscnt
Articole similare