Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omul care îi poate da gol CFR-ului este legat de România: "Mă întorc la origini" Ce părere are despre clujeni Itay Shechter

Omul care îi poate da gol CFR-ului este legat de România: "Mă întorc la origini"  Ce părere are despre clujeni Itay Shechter
Comentarii

Fotbalistul a dezvăluit la conferinţa de presă de dinaintea meciului contra ardelenilor că familia sa a crescut în România.

"Tată meu este român, bunicii meu s-au născut aici, deci e ca şi cum m-aş întoarce la origini" a recunoscut atacantul care a mai evoluat în campioantele Angliei, Germaniei şi Franţei. 
 
Maccabi Tel Aviv intră abia acum în competiţie. În wekeendul trecut, israelienii au bătut-o pe Bnei Yehuda în Supercupă. CFR este a doua echipă românească pe care trupa lui Shechter o întâlneşte în Europa. În 2016, a trecut de Pandurii Târgu Jiu, după o dublă victorie. 
 
"Ştim că CFR este o echipă foarte puternică, este campioana României, este foarte organizată, o echipă compactă, cu foarte multă experienţă şi un compartiment ofensiv foarte puternic şi foarte periculos. Va tebui să fim foarte pregătiţi. Am văzut meciurile cu Astana, şi pe primul şi pe al doilea. Ştiam că CFR este o echipă foarte puternică şi au făcut o treabă excelentă. Mâine vom fi pregătiţi şi vom încerca să obţinem un rezultat cât mai bun pentru returul de acasă" a completat fotbalistul de 32 de ani. 
 
 
 

Afla mai multe despre: maccabi tel avivcfr clujitay shechterfamilieromânia 

viewscnt
Articole similare