Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omul care l-a adus pe Nicolae Stanciu la Anderlecht explică de ce românul nu s-a impus în Belgia. "Era un jucător mare la FCSB, de aceea a costat aşa mult"

Omul care l-a adus pe Nicolae Stanciu la Anderlecht explică de ce românul nu s-a impus în Belgia. "Era un jucător mare la FCSB, de aceea a costat aşa mult"

Stranieri

Comentarii

Directorul sportiv al celor de la Anderlecht Bruxelles, Herman Van Holsbeeck, este cel care a insistat pentru transferul lui Nicolae Stanciu la fosta campioană a Belgiei, de la FCSB, pentru 10 milioane de euro. Cu timpul, a avut parte de mai multe critici decât de felicitări, în contul acestei alegeri.

Herman Van Holsbeeck, directorul sportiv al celor de la Anderlecht Bruxelles este din nou contestat de fani, după ce Moustapha Bundu, cel mai scump transfer al clubului din vară, de 2,8 milioane de euro, nu confirmă aşteptările.

Cu toatea acestea, oficialul celor de la Anderlecht este de părere că răbdările au şi ei limitele lor, iar un jucător care nu reuşeşte să depăşească pragul psihologic va fi obligat să plece, iar el, ca om care l-a adus la club, va bifa un nou eşec.

"Nu poţi să susţii la nesfârşit un jucător la Anderlecht. În cele din urmă, Bundu îşi va câştiga locul de titular, va fi decisiv şi se va adapta. Dacă nu, ai eşuat", a spus Van Holsbeeck, pentru voetbalprimeur.be.

În plus, Van Holsbeeck a explicat ce l-a determinat să plătească cele 10 milioane de euro pentru Nicolae Stanciu, în 2016, transferul său fiind considerat cea mai mare "ţeapă" din istoria campionatului din Belgia. Anderlecht l-a vândut după un an şi jumătate pentru 4 milioane de euro.

"Era un jucător mare la FCSB. Făcea diferenţa în România în fiecare săptămână, şi-n Europa, şi la echipa naţională. Nu şi aici. De aceea a costat atât de mult. Din punct de vedere mental, presiunea de la Anderlecht este prea mare pentru unii", a completat Van Holsbeeck.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare