Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omul care l-a adus pe Răzvan Marin la Ajax, aproape să părăsească gruparea din Amsterdam. "Vedem ce ne rezervă viitorul"

Omul care l-a adus pe Răzvan Marin la Ajax, aproape să părăsească gruparea din Amsterdam. "Vedem ce ne rezervă viitorul"

Fotbal

Comentarii

Portarul de legendă al Olandei, Edwin Van dar Sar, a declarat că este interesat să se întoarcă la Manchester United, club aflat în căutarea unui director cu experienţă şi fler.

Fostul portar al "diavolilor roşii" este manager sportiv la Ajax Amsterdam, însă nu ar zice "NU" unei oferte de la Manchester United. De asemenea, Van der Sar este omul care l-a adus pe Răzvan Marin în trupa "lăncierilor", de la Standard Liege, pentru 12 milioane de euro.

"În afara familiei şi a prietenilor, am două iubiri în viaţă - Ajax, cei care m-au descoperit şi mi-au dat şansa să strălucesc în fotbalul mondial, şi Manchester United, care m-a ajutat să mă dezvolt  şi să-mi închei cariera. Bineînţeles că sunt interesat de această poziţie, dar întâi cred că trebuie să mai învăţ un pic la Ajax, să mă dezvolt. Să vedem ce ne rezervă viitorul. United este un club fantastic, apreciat la nivel mondial. Sunt manager sportiv la Ajax, iar la United ar fi vorba despre o altă postură, un director de fotbal", a declarat Edwin, pentru Sports Illustrated.

Van der Sar a jucat 6 sezoane pe Old Trafford, între 2005 şi 2011, timp în care a cucerit 4x Campionatul Angliei şi 1x UEFA Champions League. La Ajax, Edwin a fost numit director de marketing în 2012, fiind promovat la rangul de manager sportiv în 2016. Anul trecut, Ajax a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor, fiind la câteva minute de marea finală.

Afla mai multe despre: fotbalrazvan marinajax 

viewscnt
Articole similare