Experiențe împreună.
You are here:

Omul care s-ar fi opus venirii lui Robert Lewandowski la Dinamo a rupt tăcerea. Ce explicaţii are

Omul care s-ar fi opus venirii lui Robert Lewandowski la Dinamo a rupt tăcerea. Ce explicaţii are

Liga 1

Comentarii

Daniel Stanciu, cel despre care Gabriel Glăvan a spus că a refuzat să-l transfere pe Robert Lewandowski la Dinamo, susţine că nu-şi aduce aminte de o astfel de propunere.

Gabriel Glăvan, şef al departamentului de scouting de la FC Voluntari, a dezvăluit că Dinamo îl putea transfera pe Robert Lewandowski, când acesta avea doar 20 de ani şi juca la Lech Poznan. Cel care ar fi refuzat propunerea a fost Daniel Stanciu, care atunci era impresar. Acum, Stanciu susţine că nu-şi aduce aminte de un astfel de episod.

Ce spune Daniel Stanciu despre faptul că Robert Lewandowski a fost propus la Dinamo

În prezent director executiv la ”U” Cluj, Daniel Stanciu susţine că nu-şi aduce aminte că Robert Lewandowski i-a fost propus pentru un transfer la Dinamo, dar nu exclude în totalitate această variantă.

”Cel care a scos această poveste... adică s-ar putea să fi fost, să faci o propunere. Şi eu aş propune foarte mulţi jucători interesanţi. Djakaridja Kone a ajuns la Dinamo, de Lewandowski nu îmi aduc aminte. Noi căutăm un atacant şi împreună cu Costel Enache şi cu cei din staff cred că am văzut cred că peste 50 de atacanţi. Probabil că la unul am spus ceva şi l-am refuzat că nu avea jocuri sau nu era în stilul nostru, iar peste 6 luni ajunge să joace la Bayern Munchen. Şi bineînţeles o să considere lumea că am fost idioţi. Cum şi-ar fi permis o echipă din România să aducă astfel de jucător?”, a comentat Daniel Stanciu pentru Telekom Sport.

Cum ar fi ratat Dinamo transferul lui Robert Lewandowski: ”A considerat că e prea tânăr”

Gabriel Glăvan, în prezent şef al departamentului de scouting de la FC Voluntari, susţine că, în urmă cu 12 ani, l-a propus pe Robert Lewandowski la Dinamo. Actualul atacant al lui Bayern Munchen avea atunci 20 de ani, juca la Lech Poznan şi încă nu era cunoscut.

Afacerea s-ar fi făcut prin intermediul lui Daniel Stanciu, care atunci era impresar şi primise mandat de la şefii lui Dinamo să caute un atacant. Glăvan susţine că Stanciu l-ar fi refuzat pe Lewandowski, pe motiv că este prea tânăr şi Dinamo l-a transferat până la urmă pe Osvaldo Miranda

„În 2009 (n.r. 2008), m-a sunat Daniel Stanciu, care era impresar. M-a întrebat dacă nu am vreun atacant pe care să i-l propun lui Dinamo. I-am spus că mă interesez, apoi i-am transmis că era disponibil un polonez, Robert Lewandowski, de la Lech Poznan. Daniel mi-a spus pe urmă că Dinamo îl consideră prea tânăr pe Lewandowski, avea nevoie de un atacant mai experimentat. Şi l-a adus pe Osvaldo Miranda”, a dezvăluit Gabriel Glăvan, şef al departamentului de scouting de la FC Voluntari.

Robert Lewandowski a fost până la urmă remarcat de Borussia Dortmund, care l-a transferat pentru 5 milioane de euro. Ulterior a plecat la Bayern Munchen şi, între timp, Robert Lewandowski a devenit unul dintre cei mai buni atacanţi din istoria fotbalului mondial.

Intra in galeria legendelor pe casapariurilor.ro

viewscnt
Articole similare
Final de cariera? Povestea de viata uluitoare a lui Tiger Woods. Si-a inselat sotia cu 121 de femei