Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omul care vrea să cumpere Dinamo s-a întâlnit cu Negoiţă! Afaceristul care l-a convins pe Alvaro Recoba să joace în Grecia se vrea şef în Ştefan cel Mare

Omul care vrea să cumpere Dinamo s-a întâlnit cu Negoiţă! Afaceristul care l-a convins pe Alvaro Recoba să joace în Grecia se vrea şef în Ştefan cel Mare

Superliga

Comentarii

Un nou nume vehiculat în ceea ce priveşte achiziţionarea clubului Dinamo, la care actualul patron, Ionuţ Negoiţă, a anunţat în mod public că e dispus să renunţe.

Conform Gazetei Sporturilor, Ionuţ Negoiţă s-a întâlnit la sediul clubului de la RIN Grand Hotel cu afaceristul grec Konstantinos Tsakiris, care s-a arătat dispus să o preia pe Dinamo. Conform sursei citate, cele două părţi nu au ajuns încă la un acord, însă urmează să aibă o nouă întâlnire în cursul săptămânii viitoare.

A fost patron în Grecia, dar a "obosit" după 5 ani
În vârstă de 47 de ani, Tsakiris a fost patronul echipei Paionios Atena, din prima ligă a Greciei, între 2006 şi 2011, perioadă în care clubul a reuşit însă doar o participare în Cupa UEFA (2007-2008), unde a ajuns în faza grupelor.

Conform informaţiilor din presa din Grecia, Tsakiris a investit 5 milioane de euro în club în primul său sezon, însă a obţinut doar un loc 5, iar lipsa rezultatelor în ciuda investiţiilor făcute l-au făcut pe acesta să renunţe în cele din urmă la club.

Konstantinos Tsakiris este omul care l-a convins pe uruguayanul Alvaro Recoba să semneze cu Panionios, club care a reprezentat ultima sa experienţă în Europa. Recoba a jucat în Grecia între 2008 şi 2010, după care a revenit la Uruguay, unde a mai jucat pentru Danubio şi Nacional.

În 2011, Tsakiris a pus retragerea din fotbal pe seama crizei financiare, dar şi pe seama faptului că "a cheltuit prea mulţi bani şi a obosit" în cei cinci ani în care a investit în fotbal.

Afla mai multe despre: tsakirisafaceridinamo 

viewscnt
Articole similare