Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omul-cheie de la Astra după condamnarea lui Ioan Niculae la închisoare: "El ia deciziile, e persoana care are drept de semnătură"

Omul-cheie de la Astra după condamnarea lui Ioan Niculae la închisoare: "El ia deciziile, e persoana care are drept de semnătură"

Astra Giurgiu

Comentarii

Preşedintele Astrei, Dani Coman, rămâne un om-cheie în club, după condamnarea patronului Ioan Niculae.

Om-cheie la Astra după condamnarea lui Ioan Niculae

Academica Clinceni şi Astra au făcut doar egal, scor 1-1, în etapa cu numărul 25 din Liga 1. La final, directorul sportiv, Bogdan Mara, şi preşedintele Astrei, Dani Coman, au oferit câteva declaraţii: "Suntem bucuroşi că reuşim să adunăm puncte în continuare şi încă vom spera cât timp matematic mai sunt şanse. 

Dani Coman este preşedintele clubului, el ia deciziile, e persoana care are drept de semnătură şi care decide în club, dar suntem susţinuţi şi asta ne bucură cel mai mult, faptul să suntem susţinuţi de familia Niculae şi de toţi cei din jurul dânsului. Ne-au promis şi ne-au garantat că ne vor asigura tot ce e necesar pentru a merge înainte şi a continua activitatea într-un mod bun", a declarat oficialul Astrei, Bogdan Mara. 

Adina Elena Niculae (31 de ani) a preluat clubul Astra Giurgiu, după ce tatăl său, finanţatorul Ioan Niculae, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Cu o avere estimată la un miliard de euro, Ioan Niculae şi-a instruit fiica şi a pus-o în temă cu tot ce trebuie să ştie despre Astra.

Dani Coman a recunoscut că e în căutarea unor soluţii în privinţa clubului: "Le-am zis la pauză că asta nu e o atitudine care să ne dea încredere că putem câştiga acest joc. În a doua repriză s-a văzut o altă atitudine, altă determinare, dar mult prea puţin pentru a câştiga acest joc.

Sunt preşedintele clubului şi trebuie să găsesc variante pentru a merge mai departe, să gestionez momentul acesta dificil, pentru ca această entitate să îşi desfăşoare activitatea în condiţii normale", a spus preşedintele Astrei.  

 

Afla mai multe despre: astradani comanioan niculae 

viewscnt
Articole similare