Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omul cu nouă selecţii la naţionala Ungariei, reacţie după ce maghiarii i-au numit ţigani pe fotbaliştii României + Pe cine consideră surpriza ”tricolorilor”

Omul cu nouă selecţii la naţionala Ungariei, reacţie după ce maghiarii i-au numit ţigani pe fotbaliştii României + Pe cine consideră surpriza ”tricolorilor”

Echipa națională

Comentarii

Vasile Miriuţă a discutat despre Campionatul European U21, unde a urmărit cu atenţie atât selecţionata noastră cât şi cea a gazdei, Ungaria. Fostul internaţional maghiar a remarcat un jucător surpriză în lotul alor noştri şi a adresat acuzaţiile de rasism de la partida cu selecţionata lui Gera.

Vasile Miriuţă este un fost internaţional maghiar, cu 9 selecţii pentru echipa vecinei noastre. Deşi este născut în România, acesta nu a primit o convocare la echipa naţională şi a ales să o reprezinte pe rivala ”tricolorilor”. Miriuţă a fost stabilit în Ungaria şi, întrebat de acuzaţiile de rasism de la partida dintre maghiari şi selecţionata noastră, acesta a susţinut că personal nu a avut astfel de probleme.

”Niciodată n-am avut nici o problemă. Mai bine nu comentez pentru că dacă nu ai fost acolo nu poţi să comentezi. Eu n-am avut niciodată probleme”, a spus Miriuţă, pentru ProSport.

Pe cine consideră surpriza ”tricolorilor”

Fostul antrenor al CFR Cluj, Dinamo sau ASA Tg. Mureş a mai discutat şi despre ”tricolorii” mici, de care a fost impresionat. Miriuţă a explicat că a fost încântat de ce a văzut de la diverşi jucători, dar că Andrei Vlad a fost o adevărată surpriză pentru el, după evoluţiile nesigure de acum câţiva ani.

”Vlad mi-a plăcut mult, mi-a plăcut Paşcanu, iar în partida cu Olanda mi-au plăucut Moruţan, Marin, Boboc, Ciobanu… În partida cu Ungaria mi-a plăcut revenirea. Trebuie să recunoaştem că Vlad este o surpriză plăcută. S-a văzut că dacă dai continuitate unui tânăr este foarte bine. Pentru că atunci când eşti tânăr greşeşti. Sincer, puţini se aşteptau să ajungă la nivelul ăsta”, a mai spus fostul jucător de la Baia Mare.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromânia u21românia germaniaeuropean u21 

viewscnt
Articole similare