Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omul de 3 puncte al CFR-ului laudă Astra: ”Nu s-au antrenat cum zicea lumea, dar au venit şi au jucat foarte bine”

Omul de 3 puncte al CFR-ului laudă Astra: ”Nu s-au antrenat cum zicea lumea, dar au venit şi au jucat foarte bine”

CFR Cluj

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I. A fost primul joc oficial al clujenilor de la revenirea lui Dan Petrescu la conducerea tehnică. Golul a fost marcat de Bordeianu, în minutul 60, cu un şut din afara careului

CFR Cluj se pregăteşte de un nou meci cu Astra, de această dată în Cupa României, apoi de un test foarte dificil la Craiova, cu Universitatea. Până atunci însă, clujenii au câştigat cu 1-0 meciul de campionat contra echipei antrenate de Costel Enache şi au pus 7 puncte peste Craiova şi 8 peste FCSB, care duminică au meci direct în Liga 1.

Antrenorul Dan Petrescu a revenit pe banca tehnică a clujenilor de la CFR, iar sâmbătă contra echipei Astra Giurgiu a şi bifat prima victorie. Bordeianu a marcat singurul gol al partidei şi a adus al treilea succes în playoff pentru clujeni din 3 meciuri jucate. În acelaşi timp, Astra Giurgiu a bifat a treia înfrângere la rând. 

Mihai Bordeianu, marcatorul golului victoriei s-a declarat foarte bucuros de reuşita din acest meci şi a mărturisit că este primul gol marcat după aproape trei ani. Totodată, Bordeianu a comentat numirea lui Dan Petrescu la CFR: ”Mă bucur că am marcat, pentru că am luat trei puncte, iar Astra a făcut un meci foarte bun. Ei au venit aici şi au jucat foarte bine deşi nu s-au antrenat cum zicea lumea. Cred că de aproape trei ani nu am mai dat un gol, dar mă bucur, l-am aşteptat mult. Ni s-a pus eticheta asta că batem doar cu 1-0, dar important este că am câştigat şi să nu uităm că au fost şi meciuri în care am câştigat la scor. Sincer, azi nu am făcut cel mai spectaculos joc, dar repet, important este că am câştigat. Ar fi bun un X la FCSB - Craiova, dar important este ce facem noi. Nu purtăm de grijă celorlalţi. Numirea lui Dan Petrescu a fost decizia conducerii şi dacă ei au considerat că e cea mai bună soluţie noi suntem de acord” a spus marcatorul CFR-ului în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: bordeianucfr cluj 

viewscnt
Articole similare