Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omul de încredere al lui Olăroiu, la Barcelona! Xavi: "Semnează!". ULTIMA ORĂ

Omul de încredere al lui Olăroiu, la Barcelona! Xavi: "Semnează!". ULTIMA ORĂgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Xavi (41 de ani) îl vrea la Barcelona pe unul dintre cei mai importanţi oameni din stafful lui Cosmin Olăroiu de la Sharjah, echipă pe care a preluat-o de curând în Emiratele Arabe Unite. Doctorul Ricard Pruna e dorit de Xavi înapoi pe Camp Nou. Medicul a mai lucrat la prima echipă a Barcelonei între 1996 şi 2020.

Omul de încredere al lui Olăroiu, la Barcelona! Xavi: "Semnează!". ULTIMA ORĂ

Cosmin Olăroiu a preluat-o recent pe Sharjah, echipă din Emiratele Arabe Unite, formaţie la care s-a prezentat cu oamenii săi de încredere, Cătălin Necula, Gabriel Caramarin şi Eugen Nae, cărora li s-a alăturat şi Ricard Pruna, doctorul clubului din zona Goflului.

Xavi îl vrea la Barcelona pe doctorul Ricard Pruna, medic care a mai lucrat pentru Barcelona între 1996 şi 2020. În vara lui 2020, Ricard Pruna a plecat la FC Andorra, echipă patronată de Gerard Pique, iar din vara lui 2021 lucrează la Sharjah, cu care a semnat până în vara lui 2022.

Imediat cum a fost instalat pe banca tehnică a Barcelonei, Xavi a făcut mai multe schimbări la nivel administrativ în jurul echipei, iar antrenorul plănuieşte să schimbe şi medicul. Catalanul a vorbit recent despre revenirea lui Ricard Pruna la Barcelona. Xavi a spus că medicul "e aproape să semneze" şi să revină pe Camp Nou.

"Apreciez munca staffului nostru medical, însă doctorul Ricard Pruna n-ar fi trebuit niciodată să plece de la club. Venirea sa e fundamentală pentru mine şi e aproape să semneze şi vină înapoi. E cel mai bun doctor pe care Barcelona l-a avut. Vreau să mă înconjor numai de oameni de încredere", a spus Xavi, recent, potrivit presei internaţionale.

Ricard Pruna mai are contract cu Sharjah până în vara lui 2022, dar conform anunţului lui Xavi acesta e aproape să revină la Barcelona, ceea ce înseamnă că Olăroiu va avea nevoie de alt medic la echipa din Emiratele Arabe Unite.

Afla mai multe despre: ricard prunaxavidoctorcosmin olaroiusharjah 

viewscnt
Articole similare