Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omul decisiv pentru România la ultima acţiune va fi indisponibil pentru meciurile rămase din calificări: ”Va reveni peste patru săptămâni”

Omul decisiv pentru România la ultima acţiune va fi indisponibil pentru meciurile rămase din calificări: ”Va reveni peste patru săptămâni”

Echipa națională

Comentarii

În derby-ul dintre Olympiakos şi PAOK, Alex Mitriţă a suferit o accidentare, care l-ar putea ţine departe de gazon în viitorul apropiat.

UPDATE: Alex Mitriţă va rata ultimele două meciuri din calificările la Campionatul Mondial. În cursul zilei de marţi, PAOK a anunţat că românul va lipsi aproape o lună: ”Mitriţă a suferit o ruptură de gradul doi la aductorii piciorului drept. Revenirea pe teren este estimată la patru săptămâni”, se arată în anunţul postat de greci.


Ştirea iniţială: Răzvan Lucescu a revenit în Grecia, la PAOK, unde a reuşit unele dintre cele mai importante performanţe ale carierei. Fostul portar a adus primul titlu al formaţiei elene după mai bine de 20 de an şi a ridicat 2 cupe alături de formaţia din Salonic.

După o scurtă aventură la Al Hilal, care s-a soldat cu un titlu şi o Ligă a Campionilor a Asiei, Lucescu jr. a revenit la PAOK, unde l-a adus şi pe Mitriţă, sub formă de împrumut. Însă, transferul românului în Grecia nu a decurs conform planului.

De obicei rezervă, Mitriţă nu are încă pe deplin încrederea tehnicianului său. Astfel, acesta are de obiecei misiunea de a avea un impact de pe bancă, dar la derby-ul cu Olympiakos, Mitriţă nu a putut influenţa cu nimic jocul.

”Piticul atomic” a intrat în minutul 59 pe teren, dar  a fost înlocuit în minutul 78, după ce a suferit o accidentare. În locul său a intrat Murg, fotbalist care a înscris şi unicul gol al lui PAOK în derby-ul pierdut cu 1-2 de formaţia pregătită de Răzvan Lucescu.

În urma meciului, tehnicianul a vorbit despre meciul pierdut împotriva rivalei şi a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Mitriţă, care ar putea fi indisponibil pentru meciurile naţionalei din noiembrie, împotriva Islandei şi Liechtensteinului.

Omul decisiv pentru România la ultima acţiune, în pericol să rateze ultimele meciuri din calificări

Consider că am intrat pe teren cu o atitudine greşită. Nu am avut încrederea necesară pentru acest meci şi chiar dacă meciul a fost echilibrat, la început, nicio echipa nu a avut ceva special, am făcut o greşeală în prima repriză, prima eroare, din care am încasat golul şi, din acel moment, am simţit că avem mult mai multă frică, ce ne-a oprit să jucăm.

Din acest moment Olympiakos s-a retras în propriul teren şi a aşteptat cu încredere greşelile noastre pentru a merge în tranziţie. Victoria lor este meritată, fără urmă de îndoială. Nu am pierdut din cauza unui jucător sau a altuia, am pierdut fiindcă nu am avut abordarea corectă pentru acest meci.

Am venit aici probabil fără să credem cu adevărat că putem câştiga meciul. (n.r. Mitriţă) Mi-a spus că a alunecat şi că, în momentul în care întinde piciorul, simte ceva. Nu ştiu acum exact dacă este ceva serios sau nu”, a declarat Răzvan Lucescu.

Afla mai multe despre: alex mitriţăpaokechipa naţionalăromâniarăzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare