Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omul meciului cu Dinamo, Karanovic recunoaşte: ”Ne-a ajutat eliminarea lui Dan Nistor!”

Omul meciului cu Dinamo, Karanovic recunoaşte: ”Ne-a ajutat eliminarea lui Dan Nistor!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Dinamo a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I, în care a condus cu 1-0.

Dan Nistor a deschis scorul pentru dinamovişti în minutul 60 şi 12 minute mai târziu a fost eliminat, primind al doilea cartonaş galben.

Pentru Sepsi a înscris Goran Karanovic într-un interval de doar trei minute:  ’76, ’78. Omul care a schimbat soarta meciului a mărturisit la finalul partidei: ”Bineînţeles că ne-a ajutat (n.r. - eliminarea lui Nistor). Am marcat, ei au luat cartonaş roşu, deci am avut partea psihologică de partea noastră. A fost dificil pentru ei după. Bineînţeles că ne-a ajutat foarte mult”

Pentru Sepsi, victoria înseamnă un pas important către faza play-off-ului Ligii 1: ”Nu putem vorbi despre playoff, pentru că dacă pierzi unul sau două jocuri te lupţi în playout. Dacă vom câştiga 2-3 meciuri este posibil, dar depinde şi de celelalte echipe. Aşteptăm ultimul meci, apoi vom face o pregătire bună şi vedem ce urmează” a mai declarat Karanovic. 

 

Afla mai multe despre: goran karanovic 

viewscnt
Articole similare