Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omul RECORD: Unai Emery are Europa la picioare! Cifre incredibile pentru tehnicianul spaniol

Omul RECORD: Unai Emery are Europa la picioare! Cifre incredibile pentru tehnicianul spaniol

Arsenal

Comentarii

Arsenal Londra s-a calificat în finala Ligii Europa, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 4-2, echipa Valencia, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

Pentru Valencia a marcat Gameiro '11, '58, iar pentru Arsenal au înscris Aubameyang '17, '69, '88 şi Lacazette '50. În tur, Arsenal a învins, scor 3-1.

Pentru Unai Emery va fi cea de-a patra finală în această competiţie. Tehnicianul spaniol a reuşit să depăşească 24 de runde eliminatorii în UEFA Europa League şi pare cu adevărat invincibil în această competiţie.

Spaniolul a depăşit de 2 ori fazele eliminatorii, de trei ori faza grupelor, de patru ori fazele şaispezecimilor de finală, de alte patru ori optimile de finală, de 4 ori faza sferturilor, de 3 ori runda semifinală, dar şi alte trei finale.

La 47 de ani, fostul tehnician de la PSG şi Sevilla are un palmares bogat. A câştigat Europa League în 3 rânduri cu Sevilla, titlul de campion al Franţei, de două ori Cupa Franţei şi Cupa Ligii Franţei, şi în alte două rânduri, Supercupa Franţei. 

Afla mai multe despre: unai emeryarsenaleuropa league 

viewscnt
Articole similare