Experiențe împreună.
You are here:

Omul RECORD: Unai Emery are Europa la picioare! Cifre incredibile pentru tehnicianul spaniol

Omul RECORD: Unai Emery are Europa la picioare! Cifre incredibile pentru tehnicianul spaniol

Arsenal

Comentarii

Arsenal Londra s-a calificat în finala Ligii Europa, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 4-2, echipa Valencia, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

Pentru Valencia a marcat Gameiro '11, '58, iar pentru Arsenal au înscris Aubameyang '17, '69, '88 şi Lacazette '50. În tur, Arsenal a învins, scor 3-1.

Pentru Unai Emery va fi cea de-a patra finală în această competiţie. Tehnicianul spaniol a reuşit să depăşească 24 de runde eliminatorii în UEFA Europa League şi pare cu adevărat invincibil în această competiţie.

Spaniolul a depăşit de 2 ori fazele eliminatorii, de trei ori faza grupelor, de patru ori fazele şaispezecimilor de finală, de alte patru ori optimile de finală, de 4 ori faza sferturilor, de 3 ori runda semifinală, dar şi alte trei finale.

La 47 de ani, fostul tehnician de la PSG şi Sevilla are un palmares bogat. A câştigat Europa League în 3 rânduri cu Sevilla, titlul de campion al Franţei, de două ori Cupa Franţei şi Cupa Ligii Franţei, şi în alte două rânduri, Supercupa Franţei. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe