Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omul succes! Ce bornă a atins Solskjaer după ce United a scos-o pe Arsenal din Cupă

Omul succes! Ce bornă a atins Solskjaer după ce United a scos-o pe Arsenal din Cupă
Comentarii

8 victorii consecutive au diavolii de la venirea antrenorului norvegian. Manchester a ajuns în optimile Cupei după ce a trecut lejer de tunari chiar pe Emirates.

Manchester United este neoprit după plecarea portughezului Jose Mourinho. A ajuns la 8 succese consecutive cu victoria de aseară. După ce s-a impus în urmă cu două săptămâni la Londra în faţa lui Tottenham, Pogba&Co au reuşit să învingă o altă trupă londoneză. Au bătut-o pe Arsenal cu 3-1 exact acelaşi rezultat de la ultimul meci jucat între cele două echipe pe Emirates, în decembrie 2017.

Alexis Sanchez a marcat împotriva fostei sale echipe, iar Lingard şi Martial au înscris şi ei. Singurul gol al gazdelor a fost reuşit de Aubameyang. Solskjaer are parte de un debut istoric la trupa de pe Old Trafford. Niciun antrenor nu a mai reuşit să obţină o asemenea serie de victorii la debutul pe banca lui United. Iar viitorul sună bine pentru fosta campioană a Europei. Până să o întâlnească pe PSG în optimile Ligii Campionilor, United va le va avea ca adversare pe Burnley, Leicester şi Fulham în Premier League. 

Afla mai multe despre: solskjaermanchester unitedcupa anglieiarsenal 

viewscnt
Articole similare