Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Operat cu succes | Neymar a părăsit spitalul din Brazilia după intervenţia chirurgicală

Operat cu succes | Neymar a părăsit spitalul din Brazilia după intervenţia chirurgicală

PSG

Comentarii

Neymar, vedeta echipei Paris Saint-Germain, a părăsit spitalul Mater Dei din Belo Horizonte, a anunţat postul de televiziune Globonews la o zi după operaţia suferită la piciorul drept, iar jucătorul îşi va putea începe recuperarea în încercarea de a reveni în formă pentru Cupa Mondială din Rusia şi finalul de sezon cu clubul parizian.

Atacantul în vârstă de 26 de ani a părăsit spitalul la bordul unui elicopter care a decolat în direcţia unui aeroport, de unde jucătorul a fost îmbarcat într-un avion privat cu destinaţia, posibilă, Mangaratiba, o staţiune balneară situată la 100 km de Rio unde deţine o vilă de lux. Conform imaginilor televiziunii Globonews, Neymar a putut fi văzut mergând cu ajutorul unor cârje pe pista aeroportului, însoţit de mama sa, sora şi iubita sa, actriţa de telenovele Bruna Marquezine.

Neymar a suferit o entorsă la glezna dreaptă şi o fisură la al cincilea metatarsian, a anunţat clubul său, Paris Saint-Germain, citat de lequipe.fr. Fotbalistul este indisponibil pentru meciul cu Real Madrid, din 6 martie, contând pentru returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Conform medicilor, va sta departe de gazon minimum trei luni, însă va reveni la timp pentru Cupa Mondială din luna iunie. 

Formaţia PSG a învins, duminică, pe Olympique Marseille, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), în derbiul campionatului francez, care a avut loc în etapa a XXVII-a a Ligue 1. În acestă partidă, Neymar a părăsit terenul pe targă, în minutul 80, după ce şi-a răsucit glezna dreaptă, cu nouă zile înaintea returului cu Real Madrid (3-1 în tur pentru madrileni), din optimile de finală ale Ligii Campionilor. PSG a rămas în zece jucători după accidentarea lui Neymar, deoarece Unai Emery efectuase toate schimbările. 

Afla mai multe despre: neymarfrantaoperatiebraziliaabsenta 

viewscnt
Articole similare