Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Operaţie de 10 ore încheiată cu succes! Cum se simte Sophia Florsch după groaznicul accident din Formula 3

Operaţie de 10 ore încheiată cu succes! Cum se simte Sophia Florsch după groaznicul accident din Formula 3

Auto

Comentarii

Operaţia pilotului Sophia Florsch, victimă a unui accident la Grand Prix-ul de Formula 3 de la Macao, a decurs foarte bine şi nu există riscul unei paralizii, a declarat Frits van Amersfoort, directorul echipei Van Amersfoort Racing. Operaţia a durat aproape zece ore, informează BBC.

"Totul a decurs bine şi totul este în regulă. Ne temeam de paralizie. De aceea operaţia trebuia făcută rapid, pentru că exista pericolul să fie afectată măduva spinării. Suntem foarte fericiţi, ea este acum la recuperare şi totul a mers foarte bine" a declarat Frits van Amersfoort.

Sportiva va rămâne în spital încă 15 zile.

Accidentul Sophiei Florsch s-a produs, duminică, în turul patru al cursei. Când rula cu peste 250 de kilometri/oră, monopostul condus de Florsch, 17 ani, a lovit alte două maşini înainte de a fi proiectat peste peste zidul de protecţie al pistei, ajungând într-o zonă rezervată fotoreporterilor şi comisarilor circuitului.

Ea a fost internată la un spitalul din Macao, care a anunţat că sportiva este conştientă şi în afara pericolului, însă a suferit o fractură la coloana vertebrală. De asemenea, unul dintre piloţii monoposturilor lovite de Florsch, doi fotoreporteri şi un comisar au ajuns la spital. Un fotoreporter va mai rămâne în spital încă zece zile din cauza unei afecţiuni la ficat, iar un altul şi pilotul au fost externaţi. Comisarul de pistă a suferit o fractură de mandibulă şi va mai rămâne internat încă trei-patru zile.

 

Afla mai multe despre: sophia florschaccidentformula 3operatie 

viewscnt
Articole similare