Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Operaţiunea "Mbappe" pentru Guardiola! Oferta fabuloasă pregătită de City pentru starul lui PSG. Ar fi un nou record

Operaţiunea "Mbappe" pentru Guardiola! Oferta fabuloasă pregătită de City pentru starul lui PSG. Ar fi un nou record

Campionate

Comentarii

Presa din Anglia scrie astăzi despre oferta pregătită de Manchester City pentru trasnferul starului francez al lui PSG, Kylian Mbappe, care l-ar transforma te atacantul de doar 19 ani în cel mai scump jucător din istoria fotbalului.

Conform Daily Mail, Pep Guardiola e un mare admirator al lui Mbappe şi este pe punctul să-i convingă pe oficialii lui City să facă o ofertă "stelară" pentru atacant, astfel încât transferul să se realizeze chiar în perioada de transferuri din ianuarie.

200 de milioane de lire ar urma să ofere City pentru Mbappe, adică aproximativ 224 milioane de euro, cu două mai mult decât plătea PSG pentru aducerea lui Neymar în vara lui 2017.

Mbappe e considerat o piesă vitală pentru City, în ceea ce priveşte tentativa albaştrilor să atace marele trofeu Champions League, iar conform noilor regulamente UEFA tânărul atacant francez ar putea fi înregistrat de City pentru a doua parte a sezonului.



Totuşi, City nu dispune în acest moment de fondurile necesare pentru realizarea transferului, iar în acest caz Guardiola ar putea fi nevoit să renunţe la unul dintre cei mai buni jucători din actuala echipă. Este vorba de Raheem Sterling, jucător cotat la peste 100 de milioane de lire sterline, anunţă jurnaliştii englezi.

Mbappe ar urma să încaseze un salariu pe măsură la City: aproximativ 24 de milioane de euro pe sezon!

Afla mai multe despre: mbappeguardiolacitypsg 

viewscnt
Articole similare