Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Operaţiunea Neymar începe din nou. Planul Barcelonei pentru repatrierea brazlianului: ce trebuie să facă fotbalistul şi când ar putea începe negocierile

Operaţiunea Neymar începe din nou. Planul Barcelonei pentru repatrierea brazlianului: ce trebuie să facă fotbalistul şi când ar putea începe negocierile

FC Barcelona

Comentarii

Neymar (28 de ani) e prioritatea numărul 1 în ceea ce priveşte transferurile la FC Barcelona. Brazilianul vrea să revină, catalanii îl vor înapoi, totuşi afacerea nu va fi una uşoară. Şefii de pe Camp Nou au un plan în ceea ce priveşte repatrierea fotbalistului din naţionala Selecao.

"Operaţiunea Neymar" era una complicată şi înaintea izbucnirii crizei de Coronavirus, iar COVID-19 a complicat-o şi mai tare. Totuşi, în birourile de pe Camp Nou s-a pus la cale un plan pentru readucerea lui Neymar. Şefii grupării blaugrana doresc ca brazilianul să-i anunţe pe conducătorii Parisului că nu are de gând să semneze prelungirea contractului, în ciuda unei oferte generoase până în 2025.

Abia după ce Neymar îi va anunţa pe şefii lui PSG că n-are de gând să prelungească actuala înţelegere, Barcelona va începe negocierile dure cu omologii de pe Parc des Princes. Catalanii sunt gata să pună bani pe masă şi chiar să ofere jucători la schimb pentru Neymar, aşa cum au făcut şi în vara trecută. Totuşi, Sport scrie că nu se pune problema unei oferte de 100 de milioane de euro + jucători. Cel mai probabil, Barcelona va include fotbalişti, dar suma adăugată tranzacţiei nu va fi una dintrei cifre.

La rândul său, PSG nu vrea să înceapă negocierile pentru vânzarea lui Neymar până în septembrie, dar e interesată jucătorii francezi de la Barcelona: Dembele, Umtiti sau Griezmann, dar şi Semedo, Coutinho sau Rakitic. Neymar se v întoarce în Franţa pe 11 mai, atunci când PSG va relua antrenamentele pentru completarea sezonului actual, stopat forţat din cauza pandemiei de COVID-19.



Neymar a fost transferat de PSG de la FC Barcelona în august 2017, pentru 222 de milioane de euro, şi l-a transformat pe acesta în cel mai scump fotbalist din istorie.

Afla mai multe despre: barcelonaneymartransferpsg 

viewscnt
Articole similare